Tomić otkrio zašto je Kleo odbio Partizan!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 11.02.2016.
18:10
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Šef stručnog štaba fudbalskog kluba Partizan Ivan Tomić analizirao je do sada urađeno na pripremama i osvrnuo se prelazni rok, otkrivši pritom razloge zbog kojih je Brazilac Kleo odbio da se vrati u Humsku.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana kompletirali su centralni deo pripema za prolećni deo sezone, pa su u četvrtak popodne doputovali u srpsku prestonicu gde će se do duela sa OFK Beogradom raditi na finesama.

Sa novim šefom stručnog štaba i velikim promenama u igračkom kadru crno-beli ulaze u novu kalendarsku godinu i nije tajna da navijači očekuju da se pobedom u "večitom derbiju" previju rane nastale neuspesima u jesenjem delu sezone.

"Od trenutka kad sam pristao da dođem u Partizan, duel sa komšijama mi prolazi kroz glavu, međutim, apsolutno ništa, ni Partizanu, ni meni, ne zavisi od te utakmice" počeo je priču Ivan Tomić.

Strateg Partizana debitovaće na klupi crno-belih 20. februara, a nedelju dana kasnije očekuje ga promocija u Humskoj i to u duelu sa "večitim rivalom".

Ivan Tomić se prisetio 2007. godine i februara meseca, kada je "rekonstruisani" Partizan uspeo da savlada Crvenu zvezdu rezultatom 4:2 i to na "Marakani".

"Neki detalji se podudaraju, nadam se da će rezultat opet biti u našu korist. Voleo bih da se istorija ponovi" poručuje Tomić.

Analizirajući do sada urađeno na pripremama strateg Partizana dotakao se i zimskog prelaznog roka, odnosno onoga što (ni)je urađeno tokom transfer pijace.

"Razmišlja se o pojačanjima, ali je januarski prelazni rok specifičan, nije u njemu lako ostvariti sve planirano. Neke stvari koje smo započeli želimo da završimo. Čelnici kluba dobro znaju o kome se radi, nema potrebe da im javno šaljem poruke" ističe Tomić.

Aktuelni šampion Srbije imao je svoje mete tokom zimskog prelaznog roka, ali nije uspeo da angažuje igrače poput Mirka Ivanića, Sejdube Sume ili Kleversona Kordove Klea.

Miljenik "Grobara" imao je jaku volju da se vrati u Humsku, a Ivan Tomić je za "Novosti" otkrio koji je bio razlog što Kleo na kraju nije zadužio Partizanov dres.

"Imao je ogromnu želju da dođe, ali porodica je odlučila drugačije. Kasnije je došla ponuda koju nije mogao da odbije. To ne menja ništa u mom odnosu prema Brazilcu, želim mu sve najbolje u karijeri, svima nam je ostao u lepom sećanju" zaključuje Tomić.

Partizan će svoju prvu takmičarsku utakmicu u 2016. godini odigrati 20. februara na Vračaru, a sedam dana kasnije ugostiće Crvenu zvezdu u Humskoj.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
djoleczv
Friday, 12.02.2016
17:34

ko se zadnji smeje,najsladje se smeje

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Thursday, 11.02.2016
23:57

I odma sledeci derbi opet izgubite,e tomicu tomicu

avatar
Krcunijo najboLa si!
Friday, 12.02.2016
16:38

partizan ima jedan poraz od vas u 8 sezona na jna tako da cete puci i ovaj put lagano!

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Friday, 12.02.2016
17:46

hahaha lagano :D 3:1 zadnji derbi,-26 licifer ahaha

avatar
MozdaRealan
Friday, 12.02.2016
17:20

Какве то везе има? То је само статистика. Тих 8 година ви сте 7 година били прваци значи да сте 7 година сигурно били бољи. Мислим да тренутно нисте бољи чак напротив али видјећемо...

avatar
Krcunijo najboLa si!
Friday, 12.02.2016
16:38

partizan ima jedan poraz od vas u 8 sezona na jna tako da cete puci i ovaj put lagano!

avatar
REVOLT 24. III 2016.
Thursday, 11.02.2016
22:57

Zbog visuljkova zdravlja, a i bukvalno zbog toga jer mu je Kina bliza:-D

avatar
Lazar Pešut
Thursday, 11.02.2016
20:20

Kakva ponuda koju nije mogao da odbije, od nove godine je slobodan igrac kada mu je istekao ugovor sa Atletiko Paranenseom, ili nije hteo doci, zato sto je placenik, zato sto Partizan ne igra kvalifikacije za LS, nego ce igrati za LE.

avatar
El Matador PFC-FCB
Thursday, 11.02.2016
19:34

Recept za derbi: Mučite rome gde god stignete. Bolje da ih sabljama tražite u njihovim domovima nego da ih kašikama čekate u vašim!

avatar
Krcunijo najboLa si!
Thursday, 11.02.2016
19:26

pa znalo se odavno da nije smeo zbog zene i zbog bebe da ide