Tomić: "Ništa preko kolena i na silu"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 16.12.2015.
20:45
Izvor: Sportske.net

Trener Teleoptika Ivan Tomić oglasio se povodom spekulacija da će na proleće preuzeti ulogu šefa struke FK Partizan.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana u sredu su odigrali poslednju takmičarsku utakmicu u 2015. godini, a kako trenutno stoje stvari, pripreme za prolećni deo sezone počeće pod vođstvom novog trenera.

Od trenutka kada su crno-beli eliminisani iz daljeg toka takmičenja u Ligi Evrope Ljubinko Drulović je označen kao "bivši trener", a pojavile su se spekulacije da će Ivan Tomić preuzeti ulogu šefa stručnog štaba.

"Besmisleno je o bilo čemu pričati u ovom trenutku jer sam trener Teleoptika i spremam ekipu za prolećni deo prvenstva" rekao je večeras za "Novosti" Ivan Tomić.

Bivši fudbaler crno-belih bio je glavni kandidat za preuzimanje ekipe nakon smene Zorana Milinkovića ali je tada ostao na čelu Teleoptika dok je Ljubinko Drulović seo na užarenu stolicu.

"Ono što mogu da kažem jeste da ako se ikada nešto bude desilo trebalo bi da se desi na određen način, a ne preko kolena ili silom. Bivši sam igrač ovog kluba i znam da stvari tako funkcionišu" dodao je Tomić.

Partizan će u periodu koji sledi najpre morati da dobije novi Upravni odbor a tek nakon toga može se govoriti o tome ko će naslediti Ljubinka Drulovića ukoliko uopšte dođe do smene trenera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
116 GODINA VELICINE
Wednesday, 16.12.2015
22:38

Ivane, ne prihvataj igru sa ovima, nemoj da se uzimas u kolo sa njima!!!

avatar
116 GODINA VELICINE
Wednesday, 16.12.2015
22:03

REVOLT CE SPASITI SVET!