Tomić: "Nema potrebe za euforijom"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 03.02.2016.
12:10
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Partizana Ivan Tomić smatra da je ekipa pokazala dosta dobrih elemenata u igri tokom treće kontrolne utakmice na Kipru i ističe da nema potrebe praviti euforiju zbog treće pobede uz nizu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana u sredu su odigrali treću kontrolnu utakmicu u sklopu priprema koje obavljaju na Kipru.

Crno-beli su rezultatom 2:0 savladali kineski Jong Čang, a trener Ivan Tomić rekao je da je trijumf mogao da bude ubedljiviji premda to nije u prvom planu.

"Ono što smo planirali za ovu utakmicu je ostvareno, a tu ne mislim na rezultat. Ne bih pravio euforiju oko toga iako je pobeda sasvim zaslužena i mogla je da bude ubedljivija" rekao je Tomić.

Stratega crno-belih raduje što u igri već primećuje dobre elemente kojima se ekipa bavi na treningu a koji se na mečevima ponavljaju.

"Postoji dosta stvari koje mogu da nas raduju i koje se ponavljaju. Ekipa je juče imala jak trening i to je bio fizički nadražaj da se nivo njihove pripreme za ovaj meč podigne na višu tačku. Bolje su izgledali nego što smo se nadali to me raduje" dodao je Tomić.

Narednu utakmicu na Kipru fudbaleri Partizana igraju još večeras od 18.30 protiv ruske Ufe, a strateg crno-belih poručuje da može da se očekuje nešto slabija igra zbog fizičkog napora koje trpe igrači.

"Ne jurimo rezultat ali očekujemo i trudimo se da uspostavimo dobar odnos i pristup u fazi napada i odbrane. Očekujem veći fizički zamor i nešto slabiju igru ali to smo zacrtali i za sada smo zadovoljni" istakao je Tomić.

Aktuelni šampion Srbije na Kipru će odigrati ukupno sedam kontrolnih mečeva, a za sada ima stoprocentni skor jer su savladani Kluž, Arsenal Tula i Jong Čang.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stefan Lazović
Wednesday, 03.02.2016
13:35

to bre, to je 9 bodova

avatar
REVOLT SPT BuNT
Wednesday, 03.02.2016
13:22

Ovo je poslednji trenutak da prikljucite napadaca koji ce nam igrati u prvom timu, znam da si i ti svestan svega ovoga, ali to definise znatno drugaciju filozofiju igre koju zelis da uspostavis i nametnes! Pozurite!

avatar
Krcunijo najboLa si!
Wednesday, 03.02.2016
17:14

nema nista od toga

avatar
Krcunijo najboLa si!
Wednesday, 03.02.2016
18:10

I'll see what I can do

avatar
REVOLT 24. III 2016.
Wednesday, 03.02.2016
17:55

Sad je vreme da se ukljucis LOL