Tomić: "Nedostajalo agresivnosti u drugom poluvremenu"

Autor: Beta Beta
četvrtak 28.04.2016.
20:17
Izvor: Beta

Trener fudbalera Partizana Ivan Tomić rekao je da je njegova ekipa dominirala u prvom poluvremenu današnje prvenstvene utakmice protiv Borca (2:0), ali da joj je u nastavku nedostajalo agresivnosti i mirnoće u završnici napada.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

"Postigli smo pogodak u poslednjem minutu prvog poluvremena iako smo diktirali ritam i imali nekoliko izglednih situacija iz kojih smo mogli ranije da povedemo. Imali smo kontrolu nad utakmicom u prvom poluvremenu, ali nam je nedostajalo mirnoće kod poslednjeg pasa. Borac se u drugom poluvremenu otvorio a nama je nedostajalo da budemo agresivniji i da ih uopšte ne dovedemo u situaciju da veruju da mogu da se vrate u utakmicu", rekao je Tomić novinarima posle utakmice.

Fudbaleri Partizana pobedili su danas na svom terenu Borac sa 2:0, u utakmici trećeg kola plej ofa. Crno-beli su poveli golom Marka Golubovića, koji je postigao prvi pogodak u seniorskoj konkurenciji, a konačan rezultat postavio je Darko Brašanac iz penala.

Golubović je pre gola propustio tri šanse.

"To je mlad momak, igrač iz naše omladinske škole, brz je i talentovan. Imam utisak da u nekim momentima nije ni svestan svojih mogućnosti, ali sve je to mladost. To je svakako jedan od igrača koji će nam mnogo značiti u narednom periodu", rekao je Tomić.

Trener Borca Tomas Vasov rekao je da je njegova ekipa imala za cilj da se odbrani protiv Partizana.

"Mi smo hteli da se pre svega odbranimo i da ugrozimo Partizan iz kontre i polukontre. Medjutim, crno-beli su u prvom poluvremenu bili dominantniji. Kako je utakmica odmicala mi smo uspeli da se oslobodimo pritiska, koji je više psihološke prirode neko neke druge. U drugom poluvremenu je sve izgledalo mnogo bolje. Čestitam Partizanu, nama ostaje da se okrenemo narednim utakmicama", rekao je Vasov.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Legenda JSD
Friday, 29.04.2016
01:57

I bez agresivnosti igraca Borca, sudija je ipak dosudio penal. Manjak agresivnosti se nije ni osetio.

avatar
Thursday, 28.04.2016
20:21

Tri ili dve sanse pre gola?

avatar
Shampi po manjini!
Thursday, 28.04.2016
21:09

ja sam samo video 2! opet revolt u imenu lol

avatar
Shampi po manjini!
Thursday, 28.04.2016
22:09

keke a kako to da smo isti ne razumem tu pricu nikako lol

avatar
Thursday, 28.04.2016
21:51

I avatar isto LOL Ma, nema veze, ionako se zna o kome se radi Hahaha