Tomić: "Ne ulazim u to da li je Božovićeva izjava fer"

Autor: Beta Beta
subota 05.03.2016.
14:17
Izvor: Beta

Trener Partizana Ivan Tomić rekao je danas da će utakmica protiv Radničkog biti težak ispit za njegove fudbalere i da se nada da će plasman na tabeli biti bolji nakon te utakmice.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Trener Partizana Ivan Tomić rekao je danas da će utakmica protiv Radničkog biti težak ispit za njegove fudbalere i da se nada da će plasman na tabeli biti bolji nakon te utakmice.

"Pred nama je težak ispit, ali cilj je da pokušamo da repriziramo nivo igre i rezultat iz prethodne utakmice i na pravi način se vratimo za Beograd. Očekuje nas izuzetno teška i zahtevna utakmica, motivisan protivnik koji beleži dobre rezultate. Pokušaćemo da budemo na visini zadatka", rekao je Tomić na konferenciji za novinare.

Partizan će u nedelju gostovati Radničkom u Nišu, u 25. kolu Super lige Srbije.

Crno-beli posle 24 kola zauzimaju tek šesto mesto, a Tomić je istakao da će njegova ekipa učiniti sve da popravi plasman.

"Situacija je takva kakva jeste, apsolutno nam ne ide na ruku i čini nas vrlo uzrujanim i nestrpljivim da je što pre promenimo na bolje", dodao je Tomić.

On je dodao da još ne zna u kom će sastavu biti Partizan u Nišu, s obzirom na to da pojedini igrači imaju fizičkih problema, poput Darka Brašanca i Valerija Božinova.

Njegova ekipa je u sredu eliminisala Radnički u četvrtfinalu Kupa Srbije pobedom od 2:1, a niški klub je burno reagovao posle te utakmice, nezadovoljan sudjenjem.

Tomić je naveo da se slaže sa pojedinim stvarima iz saopštenja Radničkog, ali da postoji "prilično elemenata" sa kojima ne. Takodje, ne misli da će to stvoriti dodatni pritisak njegovim fudbalerima ili dodatni motiv protivniku.

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović u petak je poručio ljudima iz Partizana da prestanu da plaču i da im arbitar sa "večitog" derbija Vlado Glođović nije kriv za zaostatak od 32 boda na tabeli.

"Nijednu poruku ljudima iz Zvezde nisam poslao posle derbija i svaku koju sam poslao bilo je fer i sportski. Ne želim da ulazim u to da li je njegova fer i sportski. Nemam šta da komentarišem, niti nameru da se objašnjavamo. Šta sam imao da kažem o svim tim stvarima, rekao sam, ukupno o svemu na toj utakmici", rekao je trener Partizana.

Tomić je zbog ponašanja na derbiju i posle njega suspendovan uslovno na dva meseca, a kako je rekao, njegove reakcije nisu bile onakve kakve treba da budu.

"Moje reakcije apsolutno nisu bile na nivou kako bi trebalo i sa te strane analiziram svoje postupke. Ima stvari koje sebi mogu da zamerim. S druge strane, kako je trebalo da se ponašam da bih zaštitio svoju ekipu? Zaslužio sam kaznu. Ne znam da li ovoliku, ali imam utisak kao da ću se pojaviti u crnoj hronici. Nisam se poneo sportski, ali kazna je takva kakva je, ispoštovaću je", rekao je Tomić i dodao da se takve stvari neće ponoviti.

Kada je reč o prvim kolima prolećnog dela sezone, Tomić je rekao da je zadovoljan sa mnogo stvari.

"Imam mnogo razloga da budem zadovoljan sa poslednje dve utakmice. Polako se formira kadar koji ima dobar potencijal i zalog za budućnost. Postoji stvari, kada se priča o strancima, dobrih poteza, ali ne bih se zaletao, o tome ćemo na kraju. Za sada rade kako treba", rekao je Tomić.

Utakmica između Radničkog i Partizana igraće se sutra od 19.00 na stadionu Čair u Nišu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crno-Beli
Sunday, 06.03.2016
01:00

Nemoj da ulazis.

avatar
svojnasvome
Saturday, 05.03.2016
17:56

Sta reci.....kakva razlika u pristupu...pogresio u ponasanju priznao gresku nije odgovorio tom kao grofu, razlika izmedju gospodstva i sirovine je egzaktna na primeru ta dva coveka

avatar
degrobarizator
Sunday, 06.03.2016
01:03

Divan pristup, prvo sve po spisku, lomljenje inventara pa onda posipanje pepelom tipicna grobarska skola lepih manira.

avatar
Ako cemo realno
Sunday, 06.03.2016
04:29

Kazna je bas prikladna, onako kako bi ti rekao gospodska :)

avatar
Klub Paradoksa
Saturday, 05.03.2016
16:46

Nas Bozovic je samo htio da kaze da se krasti moze ako je zbog prestiza, a ne zbog finalnog rezultata lige! Ja tu kao i Alibaba sa njegovih 1000 konjanika nemam sta da prigovorim! Mi smo krali malo i kada je trebalo, a ne cesto, puno, kojekude!

avatar
Grobari Slo
Saturday, 05.03.2016
16:21

Gospodin za onoga crnogorcica foliranta

avatar
Lord of Nottingham
Saturday, 05.03.2016
16:52

Ne znam na koga to mislis, ali mogu da ti kazem da je za tebe cak i Ivan Tomic gospodin

avatar
Branislav
Saturday, 05.03.2016
15:31

Da li si ti fer?

avatar
REVOLT 15:23:57
Saturday, 05.03.2016
15:31

Pusti njih, to je drugi univerzum totalno, jedna veoma tamna strana Topciderskog brda, tamna i mracna. Inace, nije bas bila na mestu ni Mihajloviceva izjava da se nije nalazio u ofsajdu kada mu je Kosovic dodao loptu jer je ofsajd svakako postojao! Nauci ih iskrenosti, IKO!

avatar
Lord of Nottingham
Saturday, 05.03.2016
16:53

Iskrenost je za vas stran pojam

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Saturday, 05.03.2016
17:11

Bice tebi tamne oci kad te vidim :)

avatar
REVOLT 15:23:57
Saturday, 05.03.2016
17:10