Tomić najavljuje rotacije i žali što ne može da upari Mihajlovića i Žileta

Autor: Beta Beta
subota 09.04.2016.
15:08
Izvor: Beta

Trener fudbalera Partizana Ivan Tomić rekao je danas da bi pobeda nad ekipom Mladosti bila dobra uvertira pred plej-of Super lige, ali da ne očekuje da će to biti lako, posebno jer neće moći da računa na najjači sastav.

Beta/SašaĐorđević/Ev
Beta/SašaĐorđević/Ev

Povezane vesti

"Želimo da pobedimo na našem terenu, uz dobar odnos, pristup i trud. Protivniku treba što manje da dozvolimo da nas ugrozi. Daleko od toga da mislim da će biti lagano, ali nam je cilj da postignemo što više golova. Nadam se da će sutrašnja utakmica biti prava uvertira za plej-of", rekao je Tomić na konferenciji za novinare.

Partizan će u nedelju dočekati Mladost iz Lučana u poslednjem, 30. kolu regularnog dela Super lige.

Tomić neće moći da računa na Alena Stevanovića, koji je povredio stopalo. On je najavio da će biti promena u timu jer velikom broju igrača preti suspenzija zbog žutih kartona, a pred utakmicu protiv Crvene zvezde na početku plej-ofa.

"Imamo mnogo igrača kojima preti suspenzija, tako da će i to uticati na sutrašnji sastav", dodao je on.

Prema njegovim rečima, zadatak ekipe Partizana je da svakoj utakmici do kraja sezone prilazi sa namerom da pobedi i napreduje, što je jedini zadatak koji ima.

Trener crno-belih je naveo da se nada nastavku pobedničkog niza, iako Partizan ima veoma mladu ekipu koja je sklona usponima i padovima.

"Veliki rez je napravljen, imamo jako mladu ekipu i logično je da imamo uspone i padove. Igrači se navikavaju na samu atmosferu, na rivale, sam pritisak koji nosi Partizanov dres. Njima je lakše kako prolazi vreme jer se saživljavaju sa svim tim što se od njih očekuje. Nećemo odstupiti od forsiranja mladih igrača, niti od stila igre. Svi zajedno ćemo se truditi da to bude na što boljem nivou", kazao je Tomić.

On je ponovio da mu je žao što partner Nemanji Mihajoviću na krilnim pozicijama ne može da bude Andrija Živković.

"Izuzetno mi je žao. To bi nam otvorilo mnogo mogućnosti, rasteretilo bi ekipu. Ali, momci koji su ovde su predani, radni i posvećeni, nemam šta da im zamerim", rekao je on.

Tomić je rekao da poštuje Mladost, koju sa klupe predvodi iskusni trener Nenad Milovanović, i da je to ekipa koja želi da igra fudbal i da se nadigrava.

On je dodao da će posebno obratiti pažnju na Predraga Luku, koji je do nedavno bio član Partizana, a sada nastupa za Mladost.

"Luka je bio ovde, obratićemo pogotovo pažnju na njega jer svi igrači koji su bili u Partizanu žele da se nametnu i pokažu da im nije data možda prava šansa. Znamo njegove kvalitete", rekao je Tomić.

Utakmica će se igrati sutra od 16.00 na stadionu u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Matador PFC-FCB
Saturday, 09.04.2016
15:19

Jovičić - Vulićević - Stevanović - Milenković - Subić - Jevtović - Lukić - Kosović - Golubović - Fofana - Birmančević. Mora da se kombinuje pred Derbi! Svakako bi Mladost dobili i sa ovom postavom!

avatar
Povratak kralja XXXI
Saturday, 09.04.2016
16:11

Malo si se prekombinovao, ne igra se večiti derbi u ponedeljak :D

avatar
MozdaRealan
Sunday, 10.04.2016
11:16

Реално то је скроз друга постава и гарантујем да не би добили Младост са њом. Звезда која има дужу клупу не би могла добити никога са другом поставом.

avatar
El Matador PFC-FCB
Saturday, 09.04.2016
16:46

Znam da nije derbi u ponedeljak :-) Ali valja se dati šansa.

avatar
Saturday, 09.04.2016
15:15

Sta je bilo, bilo je, vazno je da se adekvatno pojacamo u sledecem roku, popunimo slaba mesta, dupliramo sve pozicije i na taj nacin pojacamo konkurenciju!

avatar
Partizan/Lazio
Sunday, 10.04.2016
13:22

Da li mislis da ce se menjati ovo pravilo o broju stranaca?Kako stoje stvari to bi bilo u interesu vecitih,a to obicno znaci da ce to i biti izgurano.

avatar
Partizan/Lazio
Sunday, 10.04.2016
18:16

Ma ligu treba smanjiti pod hitno,koncentrisati kvalitet i novac,a ne ovako.Cak su i ludi Rumuni shvatili da nema smisla imati tolike superligase,a 90% lige masta o pozitivnoj nuli u budzetu.33/34 kola su optimalna brojka,ali obavezno da se izbrise ono vanredno kolo u avgustu koje moze ozbiljno da odmogne ekipama koje igraju Evropu.

avatar
Sunday, 10.04.2016
15:55

Ne znam, nadam se da hoce, a prizeljkujem i da se sistem nase Superlige vrati na staro vec od sledece sezone sto je takodje veoma vazna stvar.