Tomić najavio rotacije zbog ''najvažnije utakmice''

Autor: Beta Beta
petak 06.05.2016.
15:36
Izvor: Beta

Trener Partizana Ivan Tomić rekao je danas da je predstojeći duel sa Voždovcem u prvenstvu bitan njegovim fudbalerima, ali da je finale Kupa Srbije najvažnije.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

"Bitna nam je utakmica sa Voždovcem, ali finale Kupa nam je najvažnije. To će uticati i sigurno će biti nekih promena. Dobiće šansu neki momci koji su manje dobijali, a zaslužili su je ponašanjem i radom na treninzima", rekao je Tomić na konferenciji za novinare u Beogradu.

Partizan će u subotu dočekati Voždovac u 35. kolu Super lige. Crno-beli se bore za drugo mesto na prvenstvenoj tabeli, dok naredni protivnik nema rezultatski imperativ. Finale Kupa Srbije protiv Javora igraće se u sredu.

Osim suspendovanog Nikole Milenkovića, Tomić će imati sve igrače na raspolaganju, a u prvih 11 će se vratiti Sedrik Gogua, koji se oporavio od povrede.

"Imamo razloga da budemo zadovoljni jer možemo da raspolažemo većim fondom igrača nego na početku sezone. Bilo je potrebno vreme da se uigraju linije tima, da se momci upoznaju sa zahtevima. Kako vreme prolazi, raspolažemo većim igračkim kadrom", rekao je Tomić.

Prema njegovim rečima, Gogua zbog povreda nije mogao da napreduje na pravi način. On je dodao da je Darko Brašanac istegao mišić na prethodnoj utakmici, ali da bi trebalo da bude spreman za Voždovac.

Tomić je istakao da je zadovoljan formom svoje ekipe.

"U uzlaznoj smo formi, bolje igramo, kompaktniji smo. Nadam se da ćemo protiv Voždovca nastaviti u tom pravcu i ostvariti još jednu pobedu", rekao je Tomić.

Kako je rekao, ekipa Voždovca je dobro igrala ove sezone i čestitao joj je na plasmanu u plej-of Super lige.

"Mnogo bivših igrača Partizana je u Voždovcu i svako od njih je opasan na svoj način. Pribojavali smo se i marink i odite i mihajlova. Voždovac ima dobru ekipu. Očekuje nas interesantna utakmica sa timom koji želi da se nadigrava. Nadam se da će biti dobar tempo i mnogo šansi i golova", rekao je Tomić.

Utakmica će se igrati sutra od 19.00 na stadionu u Humskoj.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 06.05.2016
15:48

Bas me zanima na koga misli kad kaze da zasluzuj-e/u sansu radom...

avatar
El Matador PFC-FCB
Friday, 06.05.2016
23:15

Beko Fofana i Birmančević!

avatar
Friday, 06.05.2016
23:54

Kakav bre Beko Fofana...

avatar
Friday, 06.05.2016
15:47

Saranov- Vulicevic, Gogua, Jovanovic, Bogosavac- Everton, Brasanac, Ilic- Golubovic, Bozinov, Mihajlovic. Kljajic, Stevanovic, Bandalovski/ Subic, Kosovic, Lukic, Stevanovic, Vlahovic.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 07.05.2016
12:59

Subić bi trebao da dobije šansu, verovatno i Golubović, Lukić.

avatar
Sunday, 08.05.2016
09:11

I dobili su je, a citao sam (nisam gledao utakmicu) da je i nisu bas iskoristili...