Tomić najavio promene u Nišu i prevremeni odmor za pojedince!

Autor: Beta Beta
subota 14.05.2016.
14:42
Izvor: Beta

Trener fudbalera Partizana Ivan Tomić rekao je danas da se raduje utakmici protiv Radničkog u Nišu, a ujedno je najavio i da će odmarati neke igrače.

Beta/SašaĐorđević/Ev
Beta/SašaĐorđević/Ev

Povezane vesti

"Raduje nas utakmica u Nišu. Igramo protiv velikog kluba, sa velikom tradicijom, koji ima veliku podršku navijača, koji igra jako dobru i kvalitetnu sezonu, na čemu im čestitam. Sigurno nas očekuju jedan pravi ambijent, teška i zahtevna utakmica", rekao je Tomić novinarima u sportskom centru Teleoptik.

Partizan je u sredu osvojio Kup Srbije, a Tomić je kazao da neki igrači neće putovati u Niš.

"Biće igrača koji neće putovati u Niš i biće onih koji će dobiti odmor zbog kvalifikacija za Ligu Evropa, koje nas brzo očekuju. Osim toga, posle Niša će neki igrači otići na odmor. Želimo da starijim fudbalerima i onima koji su izneli teret sezone, koliko je to moguće, damo šansu da se adekvatno odmore pred ono što nas očekuje", rekao je Tomić.

On na novinarsko pitanje odgovorio da Partizan jeste osvojio najviše bodova u prolećnom delu sezone, ali da tim nema razloga da se time ponosi.

"To je nešto čime ne možemo da se pohvalimo ili iznosimo u prvi plan, jer je poznato da nismo bili kompatibilni za titulu cele sezone. Zato nemamo razloga da se hvalimo, nego imamo razloga da budemo nezadovoljni", kazao je Tomić.

Partizan posle Niša na svom stadionu dočekuje Vojvodinu.

"Preostale dve utakmice su nam jako važne. Svaki trening nam je važan zbog mnogo novih igrača. Svaki minut treninga i posebno utakmice, a naročito takve kao što su protiv Radničkog i Vojvodine. To je sjajno iskustvo za mlade, to je ispit i suočavanje sa onim šta dres Partizana nosi",
rekao je Tomić.

Utakmica Radnički - Partizan igra se sutra od 19.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Saturday, 14.05.2016
19:42

Obe utakmice, naravno, treba igrati kao da je pitanje egzistencije, a to će lakše biti onima koji treba da se dokažu, nego stalnim prvotimcima. Kljajić (Jovičić) - Stevanović, Gogua, Milenković (Ćirković), Subić - Jevtović, Kosović, Lukić, Golubović - Božinov (Vlahović), Stevanović

avatar
Saturday, 14.05.2016
16:59

Da li si ti normalan, covece, ne smes da se igras plasmanom Partizana! Stavi najjaci tim, eventualno odmori jednog ili dvojicu, kakva bre LE?!?!

avatar
El Matador PFC-FCB
Saturday, 14.05.2016
16:23

Jovičić - Bandalovski - Milenković - M.Stevanović - Subić - Jevtović - Birmančević - Ilić - A.Stevanović - Božinov - Fofana

avatar
Zoran Vukic
Saturday, 14.05.2016
15:26

vise ne lazite o prlecu titula resena u oktobru a ovi bodovi samo zamaglivanje stvrnosti

avatar
PovratakraljaXXXVIII
Saturday, 14.05.2016
15:18

To je taj novi sistem lige gde većina klubova može da odmara svoje igrače. Dok se ne primeni moj više puta predloženi sistem nema napretka srpskom fudbalu!

avatar
Siniša Milja Maksimović
Saturday, 14.05.2016
15:04

kakav odmor tomicu u najvaznijim utakmicama ti odmaras igrace od cega se odmaraju dobicec ti petardu u nisu samo ti izvedi one svoje decacice

avatar
paok
Saturday, 14.05.2016
15:51

Nisu najvaznije utakmice vise. Kup osvojen sada je ne bitno na kom mestu se zavrsava. Ako nisi prvi onda je svejedno koji si a Evropu si obezbedio.

avatar
Siniša Milja Maksimović
Saturday, 14.05.2016
16:17

ma znam a od cega ih odmara treba da ih sto bolje uigrava i priprema za evropu i jos par pojacanja i opet da igramo tu evropu

avatar
Stefan Azuc
Saturday, 14.05.2016
16:17

Trebao si da dodas da je bitno i da se vidi na koga se moze racunati za sledecu sezonu od igraca koji imaju manju minutazu.