Tomić: "Mislima smo bili u finalu Kupa"

Autor: Beta Beta
nedelja 08.05.2016.
00:10
Izvor: Beta

Trener fudbalera Partizana Ivan Tomić rekao je da je zadovoljan samo osvojenim bodovima u današnjoj utakmici protiv Voždovca i dodao da je njegova ekipa mislila na predstojeće finale Kupa.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

"Sve u svemu iz ove utakmice možemo da budemo zadovoljni samo sa tri osvojena boda, ali igra nije bila kao u prethodnim utakmicama, pogotovo kao u Surdulici ili protiv Borca", rekao je Tomić novinarima posle utakmice.

Partizan je na svom terenu pobedio Voždovac sa 2:1 u utakmici 35. kola Super lige i preuzeo drugo mesto na tabeli, pošto je Čukarički izgubio od Radničkog sa 1:5.

Tomić je bio nezadovoljan igrom svoje ekipe u prvom poluvremenu.

"Imali smo dva različita poluvremena, prvo je bilo loše i jalovo, mislili smo da će neko drugi da reši odredjene situacije na terenu a ne mi sami. Osetio se nedostatak igrača koji su na neki način izneli sezonu. Ako bih mogao da potražim opravdanje za igrače, jer za sebe nikada ne tražim, to je možda što su mislima bili u utakmici finala Kupa. To jednostavno ne sme da nam se dešava", naveo je on.

Tomić je ocenio da je njegova ekpa bila mnogo bolja u drugom poluvremenu, ali da je čak i tad došla u situaciju da utakmicu završi nerešeno.

Partizan će u finalu Kupa igrati protiv Javora, 11. maja od 19 časova u Gornjem Milanovcu.

Trener Voždovca Bratislav Živković rekao je da ima razloga za zadovljstvo uprkos porazu od Partizana.

"Znali smo da će biti teško iako je Partizan igrao u izmenjenom sastavu, sve su to dobri igrači. Parirali smo koliko smo mogli i ovo je naš trenutni maksimum. Velike ekipe ne praštaju greške, već ih odmah kažnjavaju", rekao je Živković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Legenda JSD
Sunday, 08.05.2016
17:14

Mislis Tomicu na finale kupa, jer tamo igrate protiv Javora koji vam se nece sklanjati. Zao ti je jer nije prosao Borac u finale, u tom slucaju ne bi bilo potrebe da brines :) Svima je jasno kako igrate Tomicu. Nadam se da si poceo da smisljas alibi :)

avatar
Sunday, 08.05.2016
10:11

Vulicevic, Gogua, Bogosavac, Everton, Brasanac i Mihajlovic, eventualno Saranov, oni su jedini koji treba da ostanu i budu u nasem prvom timu, a DB tesko da ce ostati, verovatno ce i Vule otici...