Tomić: ''Kao i uvek, da odigramo kvalitetno i pobedimo''

Autor: Beta Beta
petak 22.04.2016.
15:38
Izvor: Beta

Trener Partizana Ivan Tomić rekao je da njegovi fudbaleri žele da odigraju kvalitetno sutra protiv Čukaričkog i pobede, kao i pred svaku utakmicu, i ocenio je da oba tima imaju "lepu priliku" da se nadigravaju.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Partizan je prošlog vikenda igrao 1:1 sa Crvenom zvezdom, a onda je u sredu pobedio Spartak u Subotici sa 3:0 u polufinalu Kupa Srbije.

"Ovo nam je treća utakmica u sedam dana. Imamo jako težak raspored. Ove utakmice su bile komplikovane i fizički i emotivno. Čukarički je od naše prošle utakmice (2:1) vezao niz pobeda i ja im čestitam na rezultatima. Imaju i novog trenera (Milan Lešnjak). Čeka nas jako težak protivnik, ali to nas motiviše", rekao je Tomić novinarima u centru Teleoptik.

Čukarički je trenutno drugi, sa dva boda više od Partizana.

"Želimo da sve utakmice u plej-ofu iskoristimo za unapredjivanje naše igre i fizičkog stanja za sve stvari koje nas čekaju do kraja sezone i finale kupa. Očekivanja su nam kao pred svaku utakmicu, pogotovo na našem stadionu: da odigramo dobro i da pobedimo. Čukarički je agresivniji nego što je bio u prošloj utakmici i imaju donekle izmenjen sastav. Očekujem motivisanog protivnika. Ovo je jako dobra prilika i za nas i za njih da se nadigravamo"
, rekao je Tomić.

Trener Partizana rekao je da ne rotira toliko igrače u prvom timu jer je ekipa nova i nije dovoljno uigrana za to. Tomić je kazao da je mlad tim i prednost i mana.

"Važno je da imamo kontinuitet u pružanju šanse mladim igračima. U poslednjih 10 utakmica ostvarili smo osam pobeda i dva remija, i možemo da budemo zadovoljni. Ima partija kad smo igrali bolje i lošije, ali s obzirom na skoro ceo nov igrački sastav, imamo razloga da budemo optimisti", rekao je Tomić.

Ranije danas, Lešnjak je potvrdio interesovanje Čukaričkog za Nemanju Mihajlovića, tako da su novinari ponovo pitali Tomića da li će ga Partizan pustiti.

"Sigurno je da ne. On je kod nas i sve što radi, radi na visokom nivou. Posvećen je obavezama i treninzima i analizama i utakmicama. Jako smo zadovoljni svime što Nemanja Mihajlović pruža za sada", rekao je Tomić.

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da misli da bi suspendovani igrač Partizana Andrija Živković bio dobro pojačanje za crveno-bele, a Tomić je ocenio da je to "nerealno", kao i da "ne vidi smisao" da govori o tome.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 22.04.2016
16:42

Saranov- Bandalovski, Jovanovic, Milenkovic, Bogosavac- Everton, Brasanac- Golubovic, Ilic, Mihajlovic- Vlahovic (obavezno mora da igra od pocetka sutra pa koliko izdrzi na terenu); Jovicic, Vulicevic/ Subic, Miladin Stevanovic, Jovanovic, Kosovic, Lukic/Birmancevic, Alen Stevanovic, Bozinov. Ili tako ili da se Nemanja i Alen rokiraju!

avatar
Shampi po manjini!
Friday, 22.04.2016
18:22

ilic valjda ima 4 zuta kako ce igrati?

avatar
Friday, 22.04.2016
19:27

Druga varijanta je ispod, skontao sam gresku posle...

avatar
Friday, 22.04.2016
18:32

* Golubovic, Kosovic/Lukic, Mihajlovic- Vlahovic. Jovicic, Vulicevic/ Subic, Miladin Stevanovic, Jovanovic, Kosovic, Lukic/Birmancevic, Alen Stevanovic, Bozinov. Ili tako ili da se Nemanja i Alen rokiraju ili Alen u sredinu!!!

avatar
Friday, 22.04.2016
16:07

Tako je Tomiću, ne treba odgovarati provokativnim izjavama iz zvezde i satelita isto kao što ja ovde ne odgovaram provokativnim komentarima, jednostavno ne treba uzalud trošiti energiju na onima za koje nema nade.

avatar
Friday, 22.04.2016
17:03

Zasto Ilic sutra nece igrati i zasto Everton nije igrao prekjuce u Kupu?

avatar
Legenda JSD
Friday, 22.04.2016
17:19

Ne kaze se trositi energiju na onima, vec na one. Takodje komentari ovde sigurno nisu provokativni, vec provokatorski, moras nauciti da razlikujes ta dva pojma. Takodje, ne mozes odgovarati komentarima, niti izjavama, kako si gore naveo, vec mozes samo odgovarati na komentare, odnosno odgovarati na izjave. U samo jednoj recenici pokazao si elementarno nepoznavanje srpskog jezika. Mogu reci, u tom smislu, da za tebe nema nade, ali eto potrudicu se da ti pomognem oko srpskog jezika. Naravno, ako ti zelis. Veruj mi, potrebni su ti casovi, nemoj vise ovoliko da se blamiras! Ne podsmevam ti se, ovo nije za smejanje!