Tomić ga prozvao da je debeo, Božinov mu odgovorio!

Autor: Darko Mitrović
sreda 20.04.2016.
10:11
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Iskren kao i uvek, napadač Partizana odgovorio na prozivke zbog kilaže, koje su na njegovu adresu stigle i posle derbija od strane trenera Tomića. Sad će ''iz inata'' da postigne još više golova?

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Uoči današnjeg gostovanja u Subotici u polufinalu Kupa Srbije, Valeri Božinov se u intervjuu TV Partizan osvrnuo i na 151. večiti derbi u kojem je odigrao tek petnaestak minuta.

''Bilo je teško vreme, utakmica teška za nas, nismo uspeli da odigramo kao na JNA. Ipak, uspeli smo da izjednačimo i zadovoljni smo zbog toga, 1:1 je dobar rezultat.

Za nas je u ovom trenutku najvažnije da igramo dobro. Važno je da se ne gubi, sve drugo je ok za Partizan

Nisam trenirao pred derbi, bilo mi je malo teško, znamo da možda nisam trebao ni da igram, ali sam uspeo da se donekle spremim'',
objašnjava Božinov.

Kao što znate, posle meča na ''Rajku Mitiću'' trener Partizana Ivan Tomić je naglasio da je višak kilograma koji Božinov, po njegovom mišljenju ima, ''nedopustiv'' za profesionalnog fudbalera, ali mu Bugarin nije ostao dužan.

On smatra da su takve kritike na njegov račun neopravdane, a objasnio je i zbog čega u razgovoru sa portparolom kluba Biljom Obradović.

''Svi znamo, izašlo je nešto u novinama kako sam debeo, kako ne mogu da igram... Da je to tačno, teško bih dao 15 golova dosad. A daću još pet-šest, da do kraja sezone imam 20 komada!

To ne može da uradi neko ko je debeo!

Moja struktura tela je malo drugačija od saigrača. Zato se čini kao da sam trom, da nisam brz. Malo sam nabijen. Imam više mišića. Moje noge su takve.

Ja se osećam dobro, meni to na jedno uvo uđe, na drugo izađe. Ja hoću da pričam na terenu'',
naglasio je Božinov.

Ipak, on dodaje da ga klub plaća i da trener, direktor i čelnici kluba imaju pravo i da ga kritikuju ako smatraju da ne radi dobro svoj posao.

''Mogu da me kritikuju predsednik, sportski i generalni direktor Ivica Iliev i Miloš Vazura, kao i trener Ivan Tomić. I navijači. I saigrači. Dakle, klub. Svi koji su u Partizanu, jer mi oni daju platu. Kad sam potpisao ugovor pristao sam na neka pravila, pa oni mogu da kažu: nismo zadovoljni time, time i time''
, objašnjava Božinov.

A koliko mu znači osvajanje trofeja sa Partizanom, Božinov je najbolje objasnio podsećanjem da u dosadašnjoj karijeri nije imao priliku da podigne pehar, bilo onaj šampionski ili u Kupu.

''Želim da budem spreman za Kup, da odigramo dobro. Igramo sam u velikim klubovima, ali nisam osvajao trofeje. Ovo bi mi bio prvi trofej u karijeri. Naravno, želeo sam titulu, ali daj Bože da je osvojimo sledeće godine'',
zaključio je Božinov.

Danas bi trebalo da bude od prvog minuta na terenu protiv Spartaka, a taj meč je na programu u 16:30h.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SrdjanMaksa
Friday, 22.04.2016
07:05

Ako nista drugo - Bozi se ne moze osporiti zelja i voljni momenat. Mozda nije ono cemu smo se nadali ali, za razliku od mnogih, ovaj momak daje sve od sebe - pa sad, kako god. Ne bih imao nista protiv da mu se zelja ostvari i sledece godine da podigne pehar sampiona Srbije. Eto.

avatar
Shampi po manjini!
Wednesday, 20.04.2016
14:03

samo ti daj tih jos 5-6 pa da ti i cena bude pristojna pa da ides na leto!

avatar
Legenda JSD
Wednesday, 20.04.2016
14:23

Hahahahahahahhah :) Pa ko ce njega da dovede, osim propalog partizana. Lik ima sto kila. Bice pristojna cena ako ga plate po kilogramu :) Hahahahahahhahah

avatar
Nikola Bizmark
Wednesday, 20.04.2016
13:11

Ne razumem zasto se Tomic onda odrekao gol igraca kao Knezevica i Trujica(takva politika dovela je Partizan u losu poziciju),mislim Tomic je ovo vec znao,ja znam da ova dvojica nisu napadaci ali danasnji fudbal se igra i bez napadaca

avatar
ATLEICO-CHELSEA LIFE
Wednesday, 20.04.2016
13:02

Sve golove si dao iz peterca

avatar
El Diablo
Wednesday, 20.04.2016
14:31

A jel Everton mozda dao iz peterca? :P

avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Wednesday, 20.04.2016
11:40

Covek ima paranoju umislio da je najbolji u ligi.Zna da da gol iz desetog pokusaja sa pola metra i misli da sad trebaju svi da ga vole.(objavite mi komentar molim vas,ovo je surova realnost)

avatar
Wednesday, 20.04.2016
13:39

Umisljena velicina ima trip da ce dati jos 5-6 golova, a to znaci gol po mecu:-)

avatar
Legenda JSD
Wednesday, 20.04.2016
14:26

Blizu si. Ako se malo bolje raspitas, saznaces da je bozinov prosle godine na lizing kupio mercedes od preko 200 hiljada evra. Ko mu daje pare za auto, pa partizan. debelo ste platili svaki njegov kilogram. Volece vas boza dok ne otplati auto. A svoju ljubav prema igri, zvanoj fudbal pokazuje tako ste se goji umesto da igra. Niste imali srece sa njim, na vasu zalost.

avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Wednesday, 20.04.2016
11:36

Ne daj Boze da sa tobom osvojimo titulu sledece sezone,idi sto dalje od fudbala,preporucio bi ti Instagram i splavove.

avatar
Wednesday, 20.04.2016
11:21

A trebace nam mozda i sedam za sledecu sezonu ako uzmu i golmana i to: 1, 2, 6, 7, 8, 10 i 9.

avatar
Wednesday, 20.04.2016
11:20

Da nam nema Gogue, Bogosavca, Evertona, Brasanca, Saleta (jos samo u ovoj sezoni i jos samo sad) i Mihajlovica, trebalo bi nam ne samo pet-sest pojacanja (samo, ej! Hahaha) vec osam igraca, dva halfa i golman Hahaha

avatar
Wednesday, 20.04.2016
11:03

Debeli, masni i balavi, to su nasi napadaci:-D

avatar
Zoran Vukic
Wednesday, 20.04.2016
10:25

Tomicu znao si to zimus kad si prvio rez a njega je doveo[Vizura] a Knezevica i ostale koje si otero nije dove