Tomić: ''Dominirali smo, a onda...''

Autor: Darko Mitrović
subota 06.02.2016.
19:35
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Ivan Tomić je veoma zadovoljan onim što su njegovi igrači pokazali u prvom i početkom drugog pouvremena meča sa beloruskim Šahtjorom.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kako smo i objavili ranije, Partizan je u drugoj današnjoj proveri savladao Šahtjor Soligorsk sa 2:1.

Neposredno posle meča, trener crno-belih Ivan Tomić je u izjavi za TV Partizan pohvalio igru svog tima u većem delu meča.

''Ozbiljan protivnik, jako sam zadovoljan igrom u prvom i na početku drugog, ali smo onda pali i dozvolili rivalu da se nametne i postigne gol. U prvom poluvremenu smo dominirali, a oni se nisu ništa pitali na terenu.

Ono što je najvažnije jeste da proverimo povredu Marka Jovanovića, ali mislim da nije u pitanju ozbiljan problem'',
istakao je Tomić.

Kraj priprema se polako bliži, odnosno početak drugog dela sezone.

''Mislim da su igrači iz svojih organizama izvukli maksimum. Ono pošto smo planirali smo i uradili i možemo da budemo zadovoljni.

Devetog imamo poslednju utakmicu i polako se bližimo povratku u Beograd'',
izjavio je Tomić.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MozdaRealan
Sunday, 07.02.2016
12:59

Шаранов ( просјечан голмал али ипак бољи и од Живковића и од Кљајића ) - Бандаловски ( момак који је солидан али ја ипак тврдим да много боље игра штопера него бека ), Гогуа ( до сада што смо видјели нимало лош, висок, има тачан пас али мана му је за сада физичка спремност као и техника ), Јовановић ( искусан играч, биће командант одбране али много је спор и лако испада ), Богосавац ( млад и талентован играч, у одбрани одличан у нападу мало слабији али ме је одушевио јер од њега нисам много очекивао ) - Евертон ( до сада што је показао је веома лоше, одлике су му брзина, кретање и игра у одбрани али веома лоше зауставља контре и има лош пас што је најважније за његову позицију ), Брашанац ( веома борбен и пожртвован играч без великих фудбалских квалитета ), Илић ( већ улази у 39 годину тако да мислим да би требао играти мали Лукић умјесто њега ако не дође Сума ) - Стевановић ( показује да је баш у лошој форми, ја сам га веома цијенио али игра очајно тренутно ), Михајловић ( велики таленат, подсјећа на Андрију или З. Тошића, али морате имати алтернативу за њега ), Божинов ( спор, лоша реализација, лош пас... само иде на искуство, тешко вама са њим ). Мислим да вам је екипа ужасна. Ако не доведете 2-3 добра играча нема ништа од купа и другог мјеста а дерби ће бити густо.

avatar
Vanja Grubač
Sunday, 07.02.2016
22:00

Ono kad pratiš i strepiš ...

avatar
MozdaRealan
Monday, 08.02.2016
14:49

Прво ја пратим наш фудбал генерално а посебно Звезду и Партизан. Друго због чега би ја стрепио? Бјежимо вам 26 бодова и ја да стријепим за нешто. А плус имамо бољу и уигранију екипа па не контам због чега да стријепим?

avatar
REVOLT 24. III 2016.
Sunday, 07.02.2016
11:54

Kakav je ovo nacin da mi ne objavis komentar, o cemu se ovde radi?!

avatar
Petar Petar
Sunday, 07.02.2016
13:29

Nema alternativa, u tome i jeste problem. Cak to ne bi bili ni Trujic i Knezevic da su ostali. Sva trojica su veoma slicni, cak po meni preslikani igraci. Svi na kontra strani bolje igraju, brzinski dobri, tehnicki onako, ali im ipak nesto fali. Ne znam sta je to, ali nesto sto npr ima mali Mihajlovic a oni nemaju (mada i on ima minus faza). Sa Sumom i spicem bice potpuno druga fizionimija ekipe i to moze da zalici. Ovako sa Saletom medju starterima meni ne izgleda na dobro, jer kazem jedno su prijateljske (gde ne moras da pobedjujes po svaku cenu) , a potpuno drugo takmicarske.

avatar
REVOLT 24. III 2016.
Sunday, 07.02.2016
15:19

Eto, vidis, zato i mislim da treba jos malo sacekati sa (i to ne mislim ironicno, dobronamernim) kritikama, Stevanovic ima bolju igru 1 na 1 od svih njih osim od Andrije, eventualno se moze postaviti pitanje kakav je Neca u poredjenju sa njim:-D Inace, bas mi je zao sto nije otisao onaj moj izvorni tekst, sad vise ne bih mogao da se setim sta sam tacno napisao, steta...

avatar
magister
Saturday, 06.02.2016
20:59

Nadam se da sam imao nesreći da gledam pogrešan deo igre, ali ipak mislim da je to bilo preterano loše. Osim toga, manir dodavanja sa golmanom i odsustva ideje kako da se dodavanjem lopta prebaci na deo terena s kog se osmišljavaju akcije za postizanje gola, plaši. Na svakoj utakmici i M. Stevanović i Jovanović, pa i Bogosavac (manje) i Bandalovski, kad igra beka, počnu ta besmislena dodavanja po širini, paralelno sa našim šesenaestercem i s golmanom, koji je onda ispuca njima, a oni prave akciju. To ubija u pojam. A igrali su u sredini Everton, kao pojačanje, Saša Ilić, Brašanac i Mihajlović, pojačanje.

avatar
Petar Petar
Sunday, 07.02.2016
01:49

Gledao si pogresan deo utakmice. Ja dok sam gledao delovali smo sasvim pristojno osim Alena Stevanovica koji je definitivno muva bez glave. I ovaj Everton mora bolje da igra, nesiguran je i dalje, ali je prilicno pokretljiv pa nije toliko tragicno.

avatar
REVOLT 24. III 2016.
Sunday, 07.02.2016
12:02

Sad sam ti poslao samo drugi deo komentara jer ocigledno da samo na taj nacin moze da mi bude objavljeno bar nesto. Size prvog dela bi bio sledeci: ni ja nisam zadovoljan nasom igrom, nisam zadovoljan ni kako igraju Everton i (Alen) Stevanovic, ali da li mi imamo bolja resenja od njih? Ponudite alternative kad vec kritikujete:-D

avatar
REVOLT 24. III 2016.
Sunday, 07.02.2016
12:00

Alen se prinudno prebacio desno usled nesrecnih okolnosti i treba to imati u vidu, covek moze da igra na oba boka pa i iza spic(ev)a, ali ipak najbolje deluje na kontra-strani u odnosu na nogu koju koristi isto kao sto je i Andrija bolji desno iako je dobar i levo. Isto tako, treba uvaziti i cinjenicu da se Alen mozda pomalo i opustio jer sad zna da mu je zacementirano mesto u timu sto ja vidim kao potencijalno veliki problem narocito ako dodje do neke povrede jer smo ogroman broj igraca na toj poziciji sad pustili, a mozda je bar Knezevic mogao da ostane od svih njih. Sa druge strane, razumem zasto Tomic ni na njega ne racuna. Ako dodju Suma i jedan pravi centarfor do 12. ili 14. februara, bice to sasvim pristojan tim, ali ako ne dodje vec samo jedan od njih, tu mozda mozemo da upadnemo u ozbiljan problem.