Tomić: ''Da završimo sezonu pobedom i dobrom igrom''

Autor: Beta Beta
petak 20.05.2016.
15:08
Izvor: Beta

Trener fudbalera Partizana Ivan Tomić rekao je danas da njegov tim želi da dobrom igrom i pobedom protiv Vojvodine završi Super ligu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

"Očekuje nas poslednje kolo u Super ligi. Igramo utakmicu protiv Vojvodine, koja u poslednje vreme igra u dobroj formi. Igrači su prihvatili način i stil igre trenera (Nenada) Lalatovića i to se odražava na rezultate. Mi imamo poslednju utakmicu na našem stadionu, želimo sezonu da završimo pobedom i dobrom igrom", rekao je Tomić novinarima u Beogradu.

Partizan je trenutno drugi na tabeli, a sezonu teorijski može da završi i kao peti. Vojvodini bodovi trebaju da bi izborila igranje u Evropi.

"To nam je još jedan motiv da pobedimo, ali motiv je i što igramo na domaćm terenu, pred našim navijačima i što želimo pobedom da završimo sezonu"
, rekao je Tomić.

Partizan je ove sezone oba puta pobedio Vojvodinu, ali trener crno-belih misli da to nema uticaja na sutrašnju utakmicu.

"Ne gledam stvari na taj način. Svaku utakmicu analiziramo, ali sutra je utakmica za sebe i prethodni rezultati ne znače ništa", rekao je Tomić.

Ekipa je uglavnom spremna i skoro svi igrači su u konkurenciji.

"Neki igrači koji nisu igrali u Nišu (protiv Radničkog) će nastupiti, a neki koji su nastupili biće na odmoru. (Sedrik) Gogua ima kartone, na njega ne možemop da računamo. Everton i (Bojan) Šaranov neće igrati. Alen Stevanović ima problem i videćemo danas da li će biti spreman za trening. Ostali su svi spremni", rekao je Tomić.

Ove nedelje je zaigrao i Gregor Balažic, posle šest meseci pauze zbog povrede, što je Tomić pozdravio.

"Odigrao je petnaestak minuta i njegov povratak je dobra vest za nas. Važno je što će od prvog dana priprema igrati punim intenzitetom. Od njega mnogo očekujemo naredne sezone", rekao je Tomić.

Sevilja je ove nedelje pobedila Liverpul u finalu Lige Evropa, što znači da će se Partizan u kvalifikacije uključiti u drugom kolu, a ne u prvom, što ekipi donosi oko dve nedelje više za odmor i pripreme.

"Pripreme mogu da budu mirnije odradjene, da ne bude sve na trk i juriš. Daleko od toga da je ovako idealno, ali je mnogo bolje nego što je bilo. Ovako ćemo moći da odmorimo ekipu i da se pripremimo za sve što očekuje Partizan u jesenjem delu sezone", rekao je Tomić.

Utakmica Partizan-Vojvodina igra se sutra od 19.00 na stadionu Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tisina perhani!
Friday, 20.05.2016
16:39

izgubili smo oba puta od njih a izgleda da ce i treci put biti.

avatar
Legenda JSD
Friday, 20.05.2016
17:59

Hoce, bicete cetvrti na kraju, iako ste materijal za plej aut hi hi hi hi :D

avatar
Tisina perhani!
Friday, 20.05.2016
18:59

izivni ovaj a koliko ti imas godinica? 10? a vi imati materijal da budete u beton ligi jos od pre 6-7 godina. zahvalite toletu tu gde ste i zasto!

avatar
Friday, 20.05.2016
16:05

Partizan je ove sezone dva puta izgubio od Vojvodine, nije je pobedio...

avatar
Friday, 20.05.2016
15:41

Zasto Everton nece igrati?! Opet nesto mutite! Zbog cega Saranov nece, da nije umoran od letanja mozda, zasto ti nisi izveo NAJJACI sastav u Nisu pa makar mi i samo bod uzeli tamo?! ODLAZI BRE!!!

avatar
Friday, 20.05.2016
16:01
avatar
Teleoptik 162km
Friday, 20.05.2016
15:18

Da zavrsimo sezonu tvojom ostavkom posle Vojvodine, bio bi dobar pocetak, za sledecu.