Toletu nije jasno zašto se Kokeza javlja...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 13.11.2014.
21:42
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Prvi čovek FSS za sada ne želi medijsku polemiku sa svojim protivnicima, ali je u večerašnjem razgovoru sa novinarima uspeo da ''pecne'' potpredsednika Zvezde.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Podsetimo, najnovija polemika na relaciji Karadžić - Kokeza počela je kada je pre par dana predsednik FSS poručio da neće dozvoliti da Savez dođe u ruke ''kriminalaca''.

Tu njegovu izjavu juče je prokomentarisao potpresednik Zvezde i kandidat za predsednika FS Beograda Slaviša Kokeza, koji je javno pozvao Karadžića da kaže imena tih ''kriminalaca'' na koje je mislio.

Priliku da od Karadžića dobiju reakciju na ovaj poziv Kokeze, novinari su pokušali da iskoriste tokom večerašnjeg treninga naše reprezentacije u Humskoj, ali je prvi čovek FSS bio ''škrt na rečima'', najavljujući da će o svemu biti reči posle mečeva reprezentacije sa Danskom i Grčkom.

Ali, na kraju je, ipak uputio jednu ''otrovnu strelicu'' na adresu Kokeze.

''Ne znam zašto se on prvi javio, ali znam da neću sada da pričam o tome. Još jednom predlažem veliku konferenciju za novinare u nekoliko narednih dana'', poručio je Karadžić, a prenose ''Novosti''.




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Par Kečeva
Friday, 14.11.2014
00:36

Jasno je sa kim Karadzic(i svi mi) ima posla.Ali mi nije jasno kako ne osjeca ni trunku odgovornosti za svoj rad?Selektori se smjenjuju 20 dana pred pocetak kvalifikacija,niko ne osudjuje poluljude koji dodju na stadion sa ciljem da naskode svojoj reprezentaciji i narodu,ne pravi se liga koja bi bila iole profitabilna i gledljiva.Potpuna anarhija,i u savezu i u klubovima.

avatar
Footbal Fanatic
Friday, 14.11.2014
00:11

Našla krpa zakrpu.

avatar
Friday, 14.11.2014
00:05

Ovom Zvezdislavu Karadzicu niko nista ne moze. Jak je kao stena i sve radi u dogovoru sa ovim svojim pajtosima Kokezom, Dzajom, Terzom, Djurom, ... uhvatila se grupa ortaka za nas fudbal i sunce ti ne pustaju, to kida, to cupa, to grizeee!!

avatar
Par Kečeva
Friday, 14.11.2014
00:48

Za fudbal,ekonomiju,kulturu,medije,politiku...Jagnjece brigade potpomognute biznismenima iz devedesetih.Dno dna.

avatar
Dragan Mance
Thursday, 13.11.2014
22:49

Pa prepozno se covek