Tole zna ko može ''za 10 dana'' da unese 2-3 miliona evra u Partizan!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 30.05.2016.
09:52
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Zbog toga je i podržao Ćurkovićevu opciju na minuloj izbornoj Skupštini Partizana...

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Doskorašnji predsednik FSS Tomislav Karadžić oglasio se posle najnovijih dešavanja u Partizanu i velikih podela koje su eskalirale na izbornoj Skupštini održanoj pre šest dana.

Podsetimo, on nije bio prisutan na sednici, ali je ovlastio Mileta Jovičića koji je bio uz Ivana Ćurkovića u borbi za novog predsednika Partizana.

Nekoliko dana psole svega, Karadžić u izjavi za ''Informer'' otkriva da nema nameru da se vraća u Humsku, iako pomno prati aktuelna dešavanja u klubu.

''Ne bih se vraćao u Partizan kad bi mi ponudili funkciju. Imam određena zaduženja u FSS. Ima nas nekoliko koji dolazimo u Skupštinu jednom godišnje, koji smo bili kratko u Partizanu, i ima onih koji su stalno prisutni. Mislim da je svima u interesu da se klub okrene fudbalu, prelaznom roku i borbama u Evropi'', izjavio je Karadžić.

On je, takođe, objasnio i zbog čega je podržao izbor Ćurkovića za novog predsednika, iako veoma ceni i njegovog protiv kandidata Nenada Bjekovića.

''Mene je kao privrednika privuklo da dam ovlašćenje za Ćurkovića, jer su oko njega ljudi koji mogu da obezbede dva-tri miliona evra za deset dana. Možda i druga strana ima sličan plan. Zato treba da se dogovore.

Bjeković je častan i pošten čovek. On je meni prijatelj isto koliko i Ćurković, Mile Jovičić ili Žarko Zečević'',
poručio je Karadžić i dodao da ako podele u klubu ostanu, on neće doći ni na sledeću sednicu Skupštine.

Inače, za danas je novi predsednik Saveza Slaviša Kokeza zakazao zajednički sastanak sa Bjekovićem i Ćurkovićem, pa se možda i ostvari ova Karadžićeva želja, ali i želja mnogih navijača Partizana kojima je teško da gledaju sve žešća prepucavanja između legendi kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 30.05.2016
15:41

kad ih vidim sve ovako na okupu tacno me uhvati neka mucnina...

avatar
hcXpfc
Monday, 30.05.2016
14:13

U Partizan se ne unosi već iznosi i to godinama! Pitanje nije koliko će ko da unese, nego koliko će i ko najmanje da iznese! Svako ko je dolazio od Đure mutavog, pa i oni koji ga naslediše, svi do jednog su pominjali magičnu crtu od nekoliko miliona!

avatar
Stefan Lazović
Monday, 30.05.2016
14:07

Naravno, samo da ode do Kipra

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 30.05.2016
12:25

Au, Kokeza da miri struje u Partizanu??

avatar
ercov
Monday, 30.05.2016
11:16

U cemu je svrha da Ivan Curkovic sa svojih 80 i kusur godina toliko insistira povratku na mestu predsednika FK Partizan sa kojeg je otisao (oteran) pre 8 godina !?

avatar
Teleoptik 162km
Monday, 30.05.2016
10:39

Jedno pismo od Bjekovica i Curkovic je zavrsio karijeru u UEFA.