Tole uvek ima vremena za šalu sa Zvezdom

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 18.09.2014.
14:05
Izvor: Sportske.net

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije ne opterećuje se činjenicom da u Ljutice Bogdana spremaju strategiju kako bi ga smenili pa je pred današnju sednicu Odbora za hitna pitanja našao vremena čak i za zbijanje šala.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/AV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/AV

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvene zvezde najavio je da kreće u borbu za smenu Tomislava Karadžića sa mesta predsednika Fudbalskog saveza Srbije a prvi korak napravljen je u sredu kada je klub iz Ljutice Bogdana uputio zvaničan zahtev za raspisivanje izbora.

Takvom postupku prethodila je sednica UO FK Crvena zvezda sa koje su čelnici kluba poručili Karadžiću da ima 30 dana da podnese ostavku na šta je on odgovorio sazivanjem sednice Odbora za hitna pitanja.

Uoči današnje sednice kojoj predstavnici FK Crvena zvezda neće prisustvovati, predsednik FSS dao je zanimljivu izjavu u kojoj se našalio sa onima koji žele da mu vide leđa.

"Nije to ni mali period, 30 dana... Zamislite da su mi dali dva dana, ne bih stigao ni fioke da očistim" izjavio je Karadžić aludirajući na rok koji mu je dat da napusti kromilo FSS.

Pored toga valja istaći da je Karadžić javno podržao ideju da Dragan Džajić postane predsednik FSS ali samo ukoliko je spreman da mu izađe na crtu i da se na demoktratski način odmeri sa njim.

"Nemam ništa protiv da Džajić bude kandidat za predsednika Saveza. Neka me pobedi ako može, ali u demokratskoj proceduri i na Skupštini FSS" rekao je Karadžić za "Informer".

Od današnje sednice Odbora za hitna pitanja FSS ne treba očekivati ništa spektakularno. Jasno je da je Karadžić dovođenjem Dika Advokata na mesto selektora obezbedio sebi ostanak u Savezu još neko vreme pa bi današnje obraćanje moglo da bude slično ranijim.

"Ukoliko čelnici Crvene zvezde imaju većinu da smene Karadžića, neka budu slobodni da to učine..."

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke