Tole shvatio ko je najbolji srpski trener!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 16.11.2015.
21:36
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Prvi čovek FSS tvrdi da niko u Savezu ''ne beži od istine'' posle debakla u Češkoj i najavljuje mogućnost prevremenih izbora. Takođe, Karadžić ne krije koga od trenera najviše ceni na ovim prostorima.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije se obrukala u Češkoj, kao i posle meča u Ostravi, zbog neprofesionalnog ponašanja pojedinih fudbalera, i na taj način stavila tačku na jednu od najneuspešnijih godina u našem reprezentativnom fudbalu.

Posle svega, predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić u izjavi ''Novostima'' ističe da su promene neophodne, i to što pre.

''Očigledno je da nešto mora da se menja. Najgore u svemu je što se te najavljene promene poklapaju sa izborima u našoj organizaciji. Zato ću da razmislim da li da se možda ubrza izborni proces.

Da ne čekamo mart za konkretne promene, jer nas tada čekaju dve prijateljske utakmice koje će i zvanično da označe početak našeg puta ka Mundijalu u Rusiji'', istakao je Karadžić.

Srbiju su kroz protekle kvalifikacije sa klupe vodili Dik Advokat i Radovan Ćurčić, koji je i dalje na klupi ''Orlova'', sa ugovorom do 2018. Ipak, posle najnovijeg neuspeha, neizvesno je koliko će se Ćurčić na tom mestu zadržati.

Njega Karadžić ne želi da kritikuje, ističe njegove ljudske i trenerske kvalitete i veruje da ''Ćurčićevo vreme tek dolazi''.

Ali, posle svega, Tole nema nikakvu dilemu ko je najbolji izbor za selektora ''Orlova''.

''Žao mi je što Siniša Mihajlović nije ostao selektor Srbije i što se na klupi zadržao samo godinu i po. Tvrdim da je to naš najbolji trener'', zaključio je Karadžić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Tuesday, 17.11.2015
20:04
avatar
MozdaRealan
Tuesday, 17.11.2015
16:28

On je dobar trener jer u njegovom timu nema nediscipline. Doveo je u red Ivanovica i Kolarova, Matic je rekao da mu se Miha izvine i onda ce doci ovaj to nije uradio ali je Matic sam pristao da igra za repku. Posle onoga ja vise nikada Ljajica ne bih pozvao. Isao je u dobrom smjeru ali... Nismo imali igrace da se suprostavimo Hrvatskoj i Belgiji i to je bilo to

avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Tuesday, 17.11.2015
09:58

I jos i Brkic, Mijailovic i Ignjovski protiv Belgije u Beogradu, neverovatno...

avatar
Teleoptik 162km
Tuesday, 17.11.2015
09:03

Anticu se klanja Pep Guardiola kad ga vidi. Toliko o nasem fudbalu i nasoj bednoj drzavi.

avatar
BatiGol
Tuesday, 17.11.2015
00:24

Samo idiot ne vidi da je Antic nas najbolji trener. A Tole ne bi to priznao nikad iako i on to zna.

avatar
Tuesday, 17.11.2015
00:18

Po cemu je Mihajlovic nas najbolji trener?! Antic ako se vrati idemo u Rusiju.

avatar
Robert Lewandowski 9
Tuesday, 17.11.2015
00:05

Nas najbolji trener je Radomir Antic

avatar
Ginola
Monday, 16.11.2015
23:40

Oterao je Antaru,koji je napravio neki uspeh i odveo nas na SP.Vratio je publiku na stadion,narod je ponovo poceo da veruje u nase fudbalere.Ali nije dozvolio da igraju Ramadanijevi igraci.Zato je i oteran.

avatar
Tigar
Monday, 16.11.2015
23:35

Mihajlovic je bio izvrsilac naredbi, isto kao i svi ostali posle Antica. To potvrdjuje njegova izjava posle neuspjelih kvalifikacija, da je moguce da ostane selektor jos jedan ciklus samo ako Karadzic ostane predsednik saveza. Nikad necu zaboraviti sastav u Zagrebu, Marko Scepovic, Alen Stevanovic i Radovanovic. Za Stevanovica sam tad prvi put cuo, a tada najboljeg igraca, Matica, je pozvao tek u poslednjoj utakmici. Dok je Karadzic predsednik nikada se necemo kvalifikovati.

avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Tuesday, 17.11.2015
09:37

Matica je pozvao u pretposlednjoj utakmici, Makedonija je bila poslednja. U Zagrebu nisu smeli da pocnu Brkic, Radovanovic, Ignjovski, Stevanovic i Scepovic, a bogami ni Djuricic zbog kojeg reprezentacija Srbije nije mogla da racuna na usluge Tadica od pocetka. U Skoplju Tomovic umesto Ivanovica, a i u Beogradu je napravio kobnu gresku i Tadica i Sulejmanija ubacio tek kasnije.

avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Tuesday, 17.11.2015
09:39

Pardon, u pretpretposlednjoj jer je izmedju ovih i Makedonije bio i Vels...

avatar
Nikola Nikola
Monday, 16.11.2015
23:17

Dozvolite Paunu da raširi rep!

avatar
Аполо
Monday, 16.11.2015
22:52

Karadzic je oterao Antica, raskinuo ugovor na stetu FSS-a, koliko se secam poslednjeg trenera koji nas je odveo na neko od prvenstava. Ovaj covek nema nikakav legitimitet da bude predsednik FSS-a. Dobar mu je bio Mihajlovic koji je amatere izvodio na teren zarad dalje prodaje, pa smo se i u derbiju sa komsijama propisno obrukala na obe utakmice u kvalifikacijama, a i generalno u citavim kvalifikacijama pod Mihinom palicom.

avatar
Tuesday, 17.11.2015
02:51

Dva miliona je morao da isplati na steti saveza jer je idiot. Hocemo Antica!

avatar
Ivan Trajkovic
Monday, 16.11.2015
22:50

Najbolji, sto ce i da dokaze, kod njega je disciplina broj jedan, tako uspevaju najbolji treneri!!!

avatar
MilošPB
Monday, 16.11.2015
23:26

Ali tada nije bio, već se učio na našoj selekciji. To njegovo školovanje nas je koštalo jednog mundijala. Kad/ako postane vrhunski trener dati mu šansu opet.

avatar
Nenad Mitrovic
Tuesday, 17.11.2015
02:07

Nije imao podrsku novinara i naroda, ali je pred kraj sastavio tim i imali smo dobre rezultate. Napadan je jer trazi da neko ko igra za Srbiju peva srpsku himnu. Kome smeta himna drzave Srbije, tome smeta drzava Srbija

avatar
Nenad Mitrovic
Monday, 16.11.2015
23:30

Kada je primenjivao strogocu nad svima cak i na Ivanovicu i Kolarovu koji se smatraju najvecim zvezdama, govorili su da izvodi i kritikovali, sada kada se pokaze da su nasi raspustena banda i da ih treba cvrstom rukom voditi, onda... A posle je isti taj Kolarov nudio Karadzicu da placa pola Mihajloviceve plate i ako ga Miha nije mazio