Tole prejak za Zvezdu?

Autor: Boris Jovanović
sreda 24.09.2014.
09:40
Izvor: Sportske.net, Sport

Kako sada stvari stoje većina klubova je za Tomislava Karadžića, a ima i podršku u skupštini FSS. Šta će Zvezda učiniti kada rok od mesec dana koji je dala istekne?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/AV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/AV

Povezane vesti

Rok teče, jasno je da Tomislav Karadžić neće podneti ostavku, a nema ni podrške za prevremene izbore. Naime, Zvezda želi da odmeri snage sa Toletom, ali čini se da glasačka mašina u skupštini FSS ostaje apsolutno dovoljna da prvi čovek srpskog fudbala ostane na kormilu.

Jer, većina klubova je protiv inicijative, kako piše "Sport", jasno je da u klubovima ne postoji raspoloženje za promenu.

U Partizanu nemaju stav dok inicijativa ne bude zvanična, ali sigurno će biti na suprotnoj strani od Zvezde. Klubovi poput Čukaričog i Jagodine su jasno protiv, Vojvodina ima druge prioritete, Spartak želi pokrajinske izbore i promenu vojvođanskog rukovodstva, ali se ne izjašnjava o Karadžiću.

Protivkandidat bi u nekom novom raspletu bio Dragan Džajić. Svakako veliko, možda i najveće ime domaćeg fudbala, ali čak i da budu izbori što je malo verovatno, Karadžić ima većinu u skupštini. Uostalom, ta većina i u vrhovnom telu saveza, ali i po regionima neće verovatno ni dati šansu Džajiću da izazove Toleta,

Pitanje je ima li Zvezda keca u rukavu, brzo će isteći rok od mesec dana, ako inicijativa nema podršku među klubovima, ni u samoj zajednici koje je Terzić predsednik, na potezu će biti ljudi sa "Marakane".

Tomislav Karadžić vlada i dalje čvrstom rukom, ne želi da se bavi domaćim takmičenjem, a poziv na razgovor ljudima iz Zvezde je uputio posle reprezentativnih akcija, tamo negde u drugoj polovini oktobra.

Do tada će rok isteći, pa se partija šaha između Toleta i Zvezde nastavlja. Čini se da Karadžić ima nekoliko figura više...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke