Tole Partizanu i Zvezdi: "Dokle da se vadite na sudijske greške?"

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 03.03.2015.
13:33
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Čovek koji sedi na čelu srpskog fudbala imao je šta da poruči Partizanu i Crvenoj Zvezdi nakon burnog vikenda i saopštenja koja su stizala sa svih strana.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Prvi čovek srpskog fudbala, Tomislav Karadžić, poručio je u izjavi za "Blic" Partizanu i Crvenoj Zvezdi da nemaju pravo da se stalno vade na sudijske greške.

U toku je pravi mali rat saopštenjima, Partizan nije bio zadovoljan suđenjem, a Milorad Vučelić je istakao da "počinje da se događa ono što se dešavalo pre godinu dana". Takođe, Vučelić je optužio i Spartak iz Subotice da je namestio utakmicu sa OFK Beogradom, na šta je stigao odgovor i iz Subotice da Partizan gleda u svoje dvorište.

Crvena Zvezda je sa treće strane takođe komentarisala suđenje na meču Partizan-Voždovac, u saopštenju su naveli da je ekipa Voždovca drastično oštećena.

Sada se oglasio i Tomislav Karadžić.

"Ne branim nijednu sudijsku grešku, ali Partizan i Crvena zvezda ne mogu stalno da se vade na jednu sudijsku grešku. Prethodno prodaju iz sezone u sezonu cele timove i onda im je kriv sudija,", rekao je Karadžić u razgovoru za "Blic".

"Naši organi će sve ispitati i procesuirati ukoliko se ukaže potreba. Sve su to sumnje i glasine. Čitam, pričaju ljudi, ali bi sa pozicije predsednika Saveza bilo neozbiljno da sada dajem komentar.

Vidim da iz Partizana spominju utakmicu Spartak - OFK Beograd. Podsetio bih da se ranijih godina pričalo o prijateljskim odnosima Partizana sa Hajdukom iz Kule, BSK Borčom i Metalcem.
", istakao je predsednik FSS-a.

Govorio je i o planovima sa JSL naredne sezone...

"Uvešćemo plej-of i plej-aut od naredne sezone. Hoćemo da povećamo broj utakmica, da omogućimo klubovima da u Evropu odu iz takmičenja, kao i da ukinemo eventualne burazerske odnose među klubovima. Zabrinuti smo. Ako takvih pojava ima, želimo da ih sasečemo u korenu", završio je Tomislav Karadžić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke