Tole: "Naša je obaveza da se izborimo sa huliganima"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 11.07.2015.
13:51
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić oglasio se povodom presude koju je izrekao Međunarodni sud za sportsku arbitražu u Lozani i poručio da nepravdu ne možemo da ispravimo ali da možemo da se izborimo sa problemom huliganizma.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Nakon što je Međunarodni sud za sportsku arbitražu u Lozani preinačio odluku UEFA i nagradio reprezentaciju Albanije oglasio se i prvi čovek srpske kuće fudbala Tomislav Karadžić.

"Povodom odluke Arbitražnog suda u Lozani, koju smo primili 10. jula 2015. godine, sa ozbiljnim nemirom moram da konstatujem da pravda nije zadovoljena i da je, smatram, neopravdano jedna strana osuđena, a druga pomilovana" ocenio je Karadžić.

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije nije želeo preterano da komentariše odluku Suda za sportsku arbitražu već se osvrnuo na ono što našem sportu već dugi niz godina pravi probleme u međunarodnim okvirima.

"Ponajmanje nam je potrebno da se bavimo provokacijama onih koji prekidaju utakmicu dronom, jer to je gubljenje energije na glupe stvari. Naša je obaveza i jedina ispravna misija da stvorimo ambijent u kojem se bodovima na terenu neće suditi van terena" istakao je Karadžić a potom dodao,

"Uslovi za to poznati su i FSS i državi Srbiji, a osnovni i inicijalni je da se nekolicina huligana i njiihovih nalogavaca, koji ne vole fudbal, sklone sa terena i oko sportskih terena. Sve dok se budu tolerisala divljanja nalik na ona u Đenovi, a onda i istrčavanje na teren u Beogradu i slični, ceo fudbal će i dalje biti talac običnih izvršilaca bednih nalogodavaca" poručio je Karadžić.

Tomislav Karadžić zaključio je da Evropa i svet više ne žele da tolerišu huliganske ispade na utakmicama našeg nacionalnog tima zbog čega bi u budućnosti mogle da nas sačekaju još drastičnije kazne.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PintoDaCosta
Sunday, 12.07.2015
01:08

Kakvi smo i dobro nam je..

avatar
Kladionicar BAN 40
Saturday, 11.07.2015
14:43

Pa nek nas izbace ili jos bolje da sami izadjemo, i onako se svi sprdaju sa nama na terenu.

avatar
waskez87
Saturday, 11.07.2015
14:38

Nasa je obaveza da tebe oteramo , Trole jedan ...

avatar
D.Green4 Black&White
Saturday, 11.07.2015
14:35

Kakva slika :D Neprocenjivo ! :D

avatar
Carina
Saturday, 11.07.2015
14:26

Hoces li konacno da sjases sa te fotelje, aman covece, narodu je muka od tebe, bicemo jedina reprezentacija u istoriji kvalifikacija koja ce zavrsiti kvalifikacioni ciklus sa negativnim brojem bodova, sprdaju se svi sa nama, tonemo na listi reprezentacija, vise postuju FS Albanije nego nas, nista nisi uradio kako treba, IDI AMAN IDI!

avatar
D.Green4 Black&White
Sunday, 12.07.2015
08:52

Tole je kriv sto mi ne mozemo pobedimo Albaniju,Zvezda nekog Kairata kako se vec zove ekipa ,,,,,???Jel on igra fudbal ?

avatar
Saturday, 11.07.2015
14:05

Mi zelimo da ti odes, a kad ti odes onda ce otici i oni koji prave probleme jer si ti uzrok svih problema u nasem sportu od dolaska! Zali Boze Antica kojeg si otjerao, ali sad mi je drago sto jeste da ne bude predmet sprdnje. A vi iz saveza da imate obraza dali bi ostavke kao sto se to radi u svim normalnim zemljama, samo vama je draga stolica kao i politicarima, sve ista bagra koja po svaku cijenu zeli da ostane. TOLE I SVI IZ SAVEZA ODLAZITE IZ SRPSKOG SPORTA DA SE SPASI STO SE SPASITI MOZE!!!

avatar
Povratak kraljaBAN23
Saturday, 11.07.2015
14:02

Vučiću reaguj, a ako nemaš snage da se izboriš sa stotinak huligana, a pritom imaš ogromnu većinu u Vladi onda daj ostavku i spasi srpski fudbal ropstva od huligana i ne samo toga ali tema je sportska pa to potenciram!