Tole: "Miran sam, neće me oterati dva čoveka"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 08.11.2014.
21:22
Izvor: Sportske.net

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije oglasio se povodom promena u FS Vojvodine a koje se u javnosti shvataju kao početak kraja njegove "vladavine".

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Nedelja na izmaku donela je promene u FS Vojvodine gde je, zahvaljujući agitaciji čelnika FK Crvena zvezda, predsednik Ratko Borovnica podneo ostavku i tako potvrdio da je Tomislav Karadžić izgubio podršku fudbalske Vojvodine.

"Nemam ništa protiv da u FS Vojvodine dođu novi ljudi, sa boljim idejama, energijom, željni boljitka fudbala u Pokrajini. Ja ću ih podržati u tome, ali samo ako to rade u skladu sa Statutom" kaže za "Novosti" Tomislav Karadžić.

Promene koje su se dogodile u FS Vojvodine svedoče o tome da predstavnici FK Crvena zvezda napreduju na planu rušenja Tomislava Karadžića koji se, uprkos takvom razvoju situacije ne oseća ugroženim.

"Ja te ljude poznajem, sarađivali smo više decenija i oni znaju da FSS za dva sata može da im pomogne više nego ovi drugi za dve godine. Ja radim sa svima i trenutno se ne osećam ugroženim" ističe Tole.

Govoreći o agitaciji čelnika Crvene zvezde kojima je trasiran put promenama u FS Vojvodine, Tomislav Karadžić ocenjuje da će se Zvezdan Terzić naći u problemu ukoliko se pokaže tačnim da je sa Kokezom prikupljao glasove delegata po Vojvodini.

"Imamo informacije da su Terzić i Kokeza na terenu bili veoma aktivni u prikupljanju glasova u Vojvodini. Ukoliko se na bilo koji način utvrdi da je suspendovani Terzić aktivno učestvovao u radu, protiv njega će biti ponovo pokrenut disciplinski postupak" poručuje Karadžić.

Posle svega rečenog, kako smo izvestili u petak, Tomislav Karadžić neće morati da strahuje za svoju poziciju u Savezu do oktobra naredne godine ali je interesantna konstatacija prvog čoveka FSS kako napadi nisu usmereni na njega već na Savez.

"Do oktobra naredne godine na Skupštini se ne može postavljati pitanje moje ostavke jer je to već urađeno u oktobru. To je uređeno Statutom. Procenjujem da napadi nisu usmereni ka meni, već ka Savezu koji nikad nije bio jači i organizovaniji. Ako sam ja problem odmah ću se povući. Ali, neće me oterati samo dva čoveka ili nekoliko njih" zaključak je Tomislava Karadžića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 09.11.2014
12:49

Naravno da nece jer tvom kucnom prijatelju i jeste cilj da ti sto duze ostanes, nije Terza s marsa pao, zna on odlicno da bez tebe njegov klub ode u trecu ligu.

TOLE ODLAZI.

avatar
djordjepandurevic
Saturday, 08.11.2014
22:43

Ne daj se mađijo....