Tole ima ''keca u rukavu'' - UEFA je njegov adut!

Autor: Darko Mitrović
utorak 23.12.2014.
22:19
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije polako gubi jedno po jedno uporište, pod pritiskom snaga koji žele njegovu smenu, ali on i dalje deluje kao da se ne brine zbog svega što se događa. Zašto? Uzda se u podršku UEFA...

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Dan pošto je Fudbalski savez Beograda došao ''u ruke'' Slaviše Kokeze, koji je u ponedeljak izabran za novog predsednika, a nekoliko dana pošto je Zajednica superligaša dobila neočekivanog lidera, Zorana Šćepanovića, umesto dugogodišnjeg Karadžićevog saradnika Gorana Milanovića.

Ti događaji su, bez sumnje, još dve pobede onih snaga, predvođenih Crvenom zvezdom, koji već mesecima pokušavaju da izvrše ''korenite promene'' u Savezu i da smene Tomislava Karadžića.

Međutim, danas je popularni Tole u svom stilu uzvratio na sve ove događaje i indirektno najavio da bi cela priča uskoro mogla da dobije epilog u - UEFA.

U izjavi ''Novostima'', Karadžić je otkrio i da su, navodno, dva ministra i jedan gradonačelnik uticali na izbor novog predsednika zajednice superligaša!?

''Dan pred Skupštinu, kandidat Goran Milanović je imao pisane potvrde većine klubova. A onda su predstavnike dva kluba, sa pola puta ka Staroj Pazovi, kući vratila dvojica ministara, a trećeg jedan gradonačelnik'', uverava Karadžić.

On nije želeo da otkriva imena ministara i gradonačelnika, ali je ostavio mogućnost da to učini posle novogodišnjiih i božićnih praznika.

''UEFA zna sve, mi znamo sve, a saznaće i javnost u Srbiji ko su ta dva ministra i taj gradonačelnik'', poručuje Karadžić.

Dakle, tokom zimske fudbalske pauze u Srbiji, neće biti nimalo dosadno...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke