Tole: "Ćurčić ima još dve šanse za dokazivanje"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 05.01.2016.
10:48
Izvor: Sportske.net

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić izjavio je da će se o eventualnoj promeni selektora razgovarati tek nakon prijateljskih mečeva u martu.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije ušla je u novu godinu kao 56. selekcija na svetu što nikoga ne čudi imajući u vidu rezultate koje su "Orlovi" ostvarivali nakon Mundijala u Južnoj Africi.

Nakon tri propuštena takmičenja Srbija će krajem godine početi kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Rusiji što Tomislav Karadžić vidi kao poslednju priliku za iskupljenje.

"Reprezentativci konačno treba da zaigraju na nivou igara iz svojih klubova. Imali smo tri promašaja, ali narod više ne možemo da obmanjujemo. Plasman na Mondijal u Rusiji je imperativ. Imamo potencijal za to, uz pravu selekciju i pridodavanje mlađih igrača koji su bili šampioni sveta i Evrope" rekao je Karadžić za "Alo".

Dobar deo sportske javnosti sumnja u to da će Radovan Ćurčić uspeti da odvede "Orlove" na Mundijal u Rusiji zbog čega se neretko govori o mogućnosti promene selektora pre početka kvalifikacija.

"Radovan Ćurčić će imati priliku na još dve prijateljske utakmice u martu. Nakon toga ćemo videti šta nam je činiti. Rezultati će biti jedino merilo" kazao je Karadžić.

Ovakav stav predsednika Fudbalskog saveza Srbije ne može da nas raduje jer ukazuje na to da bi u slučaju novih poraza u prijateljskim mečevima novi selektor mogao da stupi na funkciju pred same kvalifikacije.

Događalo nam se u prošlosti da "prase tovimo pred Božić" i takvi eksperimenti nisu davali rezultata, ali očigledno nisu ni uticali na promenu razmišljanja rukovodilaca u FS Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Velimir Plavsic
Thursday, 07.01.2016
19:55

Znaci nista ni od sledecih kvalifikacija

avatar
Dusan Petrovic
Tuesday, 05.01.2016
18:46

Ovog coveka je suvisno komentarisati ali postoji izreka da se samo budala spotice dva puta o isti kamen.Pametnom dovoljno

avatar
Patrick Bateman
Tuesday, 05.01.2016
15:30

Tole nece tebe iskupiti ni da se plasiramo na sp.

avatar
NJRBOB
Tuesday, 05.01.2016
14:56

I idemo... sledeca slobodna voznja u ringispilu FSS... Vrtimo se sve brze, bolje, jace... Fudbal nam je postao vasar...

avatar
Tuesday, 05.01.2016
13:51

I dobro, za slučaj da se ne dokaže ko bi došao umesto njega? Problem je što mi bolje igramo nevažne utakmice, kad treba da se stvarno dokažemo mi nestanemo! Na papiru nemamo tešku grupu, ali opet nisam optimista da ćemo nešto uspeti!

avatar
degrobarizator
Tuesday, 05.01.2016
13:15

Ovaj resio da nam sahrani fudbal i tacka.

avatar
Zoran Vukic
Tuesday, 05.01.2016
12:59

mudar potez strg vuka da prveri da se ne prvari ko sa Aticem sto smo tad bili na zadnjem velkom takmicenju

avatar
Amar Zornic
Tuesday, 05.01.2016
12:51

opet ista prica