To se čekalo - Ovo je sastav nove Sudijske komisije FSS!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 15.06.2017.
18:17
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Nekoliko važnih odluka doneseno je na današnjoj sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, a jedna od njih tiče se imenovanja novog sastava Sudijske komisije.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Centralna tema u završnici minule sezone u domaćem fudbalu bila je vezana za delegiranje sudija i sve ono što je bilo vezano za posao koji obavljaju arbitri.

Zbog toga je današnja odluka Izvršnog odbora FSS posebno značajna jer je formiran novi sastav Sudijske komisije u čijoj će se nadležnosti od naredne sezone nalaziti Super liga, Prva liga Srbije, ženske lige, futsal liga, odnosno kadetska i omladinska liga Srbije.

Odlukom Izvršnog odbora FSS za članove nove Sudijske komisije imenovani su Rade Đurović, Milan Karadžić i Dejan Filipović.


Pomenuta trojica donosiće odluke vezane za delegiranje arbitara u novoj fudbalskoj sezoni, a pored toga će ocenjivati učinak sudja i donositi odluke o eventualnim kaznama.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nscz65
Friday, 16.06.2017
06:41

A ko ih je birao tole i kokeza

avatar
Anderton
Thursday, 15.06.2017
19:01

Trebalo je tu ubaciti Radomana i Zorana Petrovića, i onda niko ne bi više mogao da se buni. I ovako nije loše, imam poverenja u Raku, jednom je već odbio da bude puki poslušnik.

avatar
Thursday, 15.06.2017
18:36

Srpskom fudbalu su potrebne strane sudije bar na nekoliko sezona kako bi sve sudije pale za po rang niže jer su to zaslužili očajnim suđenje. Ako igrače ne možemo da zadržimo zbog loše ekonomske situacije u državi i u svim klubovima pa nam je liga slaba sudije ne prodajemo svakih 6 meseci da bi isto važilo što i za fudbalere, a FSS koji ima dovoljno novca može da plati strane sudije i podigne kvalitet fudbala jer se fudbal ne igra zbog sudija.

avatar
Mlacko
Thursday, 15.06.2017
19:53

A kako bi to dovodjenje strane sudije podiglo kvalitet fudbala? Pa nama su svi tereni u ocajnom stanju jer klubovi nemaju pare da ih renoviraju.. Igraci gledaju da sto pre pobegnu iz Srbije, a ti hoces bolji kvalitet fudbala..

avatar
Friday, 16.06.2017
16:36

Ja sam dao rešenje za glavne probleme u srpskom fudbalu koji utiču na kvalitet fudbala i zbog čega igrači žele što pre da odu iz SL, a to su: tereni, sudije i sistem takmičenja. Neka država pojedinačna sponzorstva u klubove odloži na samo godinu dana i svi SL-ši će dobiti terene sa grejačima, svi zato što sistem treba da bude takav da SL, a onda i sve ostale treba da imaju po 10 klubova. Uvesti plej-of za kv. za LE, i baraže za opstanak/ulazak u ligu i smanjiti neregularnost jer će svako mesto na tabeli odlučivati o nečemu. I na kraju sudijem, Volem Vosu je objasniom kako utiču, a strane sudije bi sudile bez interesa da pomognu pojedinim klubovima i kroje tabele već samo profesionalno.

avatar
Man united
Friday, 16.06.2017
07:21

Pomoglo bi zato sto Zvezda, a cak ni Partizan ne bi bili povlasceni, vec bi sve morali na kvalitet da dobiju. Jacali bi manji klubovi, Vosa i Cuka bi mozda uzeli koju titulu. Ne moze liga da se razvija ako imamo jaka samo dva kluba. Eno ti primer spanske lige. Tu imas dva superjaka kluba, mozda najjaca na Planeti. Pored njih imas solidne Atletiko i Sevilju, a ostali su bas bas slabi. Dok je Premijer liga mnogo ujednacenija, i zato je i najbolja. Ima vise jakih klubova, a ovi koji su slabiji, ne zaostaju tako puno po kvalitetu od jacih.

avatar
Volem Vosu
Thursday, 15.06.2017
22:19

Podiglo bi zato sto bi se morao igrati fudbal, a ne pogledas me-penal igra. Nema bacakanja i da se sve sudi, po 40,50 faulova se sudi po utakmici, ne mozes 3 minuta igre sastaviti.