Tim sezone - "večiti" izjednačeni

  • 27. maj 2011.

  • 07:38

  • Izvor: Sportske.net

Partizan i Crvena Zvezda imaju po četiri igrača u idealnom timu sezone, Vojvodina duplo manje, a golman je kapiten OFK Beograda, Šaranov. Najperspektiniji igrač Slobodan Medojević iz Vojvodine. Kao i svaki i ovaj izbor će doneti dosta polemika.


Jelen SuperligaTreneri fudbalskih klubova Super lige Srbije izabrali su danas najbolji tim prvenstva u kome su po četiri igrača Partizana i Crvene zvezde, dvojica iz Vojvodine i golman OFK Beograda.

Tim predvodi golman OFK Beograda Bojan Šaranov, a zatim igrači Partizana Stefan Savić, Radosav Petrović, Stefan Babović i Ivica Ilijev. U timu su i četvorica igrača Zvezde Pavle Ninkov, Duško Tošić, Evandro i Andrija Kaluđerović.

Među najboljima su i igrači Vojvodine Abubakar Oumaru i Slobodan Medojević.

Za najperspektivnijeg igrača proglašen je Medojević iz Vojvodine.

Takodje, nagrada za najjačeg šutera Super lige dodeljena je Marku Stanojeviću fudbaleru Rada.

Komentari

blog comments powered by Disqus s

Digital Day

VESTI PO KLUBOVIMA

Ubitačni Bejl!

Velšanin je direktno učestvovao u 36 pogodaka na svojih 39 utakmica za Real Madrid ove sezone. Sinoćni gol je bio njegov 20. u sezoni i najbitniji, 16 puta je asistirao.

36

U Fokusu

Barsa - Kad zaturiš svrhu...

Sigurno da Barselona nije izgubila kurs plovidbe preko noći. Takođe, dugo putovanje u susret plutajućoj santi ne mora da se završi katastrofom. Klub mora da definiše ono što želi i da se priseti da je na početku bila igra, pa tek onda naplata uspeha...

Dalje...

Glas naroda

April - "Bure baruta"!

Mesec čiji prvi dan obeležavaju šale, srpsko društvo i državne institucije moraće da shvate vrlo ozbiljno jer se nalaze pred ispitom čiji nas ishod može zaviti u crno ali i pokazati u najboljem mogućem svetlu pred nama samima ali i pred svetom.

Dalje...