Teške reči Mirka Poledice posle jučerašnje utakmice u Kruševcu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 23.04.2017.
13:01
Izvor: Sportske.net

Među brojnim reakcijama koje su se pojavile posle jučerašnjih utakmica Superlige, pojavila se i jedna od strane prvog čoveka SPFN-a Mirka Poledice koja ''preti'' da zaseni sve ostale.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera ''Nezavisnost'' Mirko Poledica jedan je od najglasnijih kritičara anomalija u srpskom fudbalu, a povod što se sinoć oglasio na Tviteru bila su pojedina dešavanja na utakmici između Napretka i Crvene zvezde u Kruševcu.

Očigledno, bio je veoma besan na odluke sudije Bojana Nikolića i njegovih pomoćnika, a pretpostavljamo da je mislio i na jedanaesterac iz kojeg je Zvezda povela početkom drugog poluvremena o čemu je sinoć govorio i trener Napretka Vuk Rašović posle poraza njegovog tima (0-2).



''Srećan sam što više ne igram fudbal jer da sam igrao za Napredak, ne znam kako bi se suzdržao da ne nokautiram glavnog sudiju'', napisao je Poledica na Tviteru.
 Nismo ni sumnjali da će se o tome tek pričati, alireakcija Poledice je ipak iznenadila...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

26 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 24.04.2017
08:06

e 17 satinPoenta je da je od svih situacija koje su se juce dogodile, a sporne su, kazneni udarac za vas najmanji problem. Napisao sam da je za mene postojao.nČeka kontrolunpre 17 satinA ni Gornji Milanovac, ono je bilo jos smesnije, a onda i Novi Sad i prelaz iz keca u dvojku posle 2:0 za domacina...nČeka kontrolunpre 17 satinNe kradu podjednako sigurno.nČeka kontrolu

avatar
Aleksandar Anastasijević
Sunday, 23.04.2017
17:42

Kao i sve NVO i razni sindikati, pa i ovaj služi za zamajavanje naroda. Ovaj Poledica je teški kompleksaš, niko ga fermao nije kao igrača, pa se sada samo gura nekim izjavama i dodvorava kako mu ko odgovara. Ne pamtim da je taj njegov sindikat rešio bilo kakav problem, osim što ih iznese na videlo, ali to opet, nije teško uočiti.

avatar
Sunday, 23.04.2017
16:18

Nije samo penal. Sve prekršaje što je dosudio Kange su nepostojeći, blage veze s prekršajima to nije imali i protivnički igrači nikako ne mogu da ga zaustave jer svaki put čim mu priđu ili startuju na loptu bio je dosuđen prekršaj. Isto i po bokovima, čist start na loptu je prekršaj za Ristića, na drugoj strani Petkovica vuče i gura, a on svira prekršaj za Petkovica. Frimpomgu i Lukoviću ne svira ni prekršaje u odbrani niti im daje kartone. U takvim uslovima je vrlo teško igrati i u odbrani i u napadu i najnepravednije je onda ocenjivati ko je bio bolji i ko je više oštećen. Kakve ocene pojedinaca i timova kad osnovni uslovi na terenu nisu ispunjeni da se to odmeri. Pride dva žuta i automatski crveni za Lukovića u 46', zaustavljene šanse Napretka zbog izmišljenog prekršaja nad Lukovićem i dva sumnjiva ofsajda. E tek onda dolazi nepostojeći penal kojim je zvezda povela i poništen gol Plavšiću zbog sumnjivog ofsajda. Nikolić je od početka do 0:2 sudio sve u korist zvezde, jedva je dočekao šansu da reši utakmicu. Napredak je juče morao da bude 10 puta bolji da bi izbegao poraz.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Sunday, 23.04.2017
15:38

A jesi srećan što nemaš pojma o fudbalskim pravilima ni kad se svira jedanaesterac.

avatar
wsaydxert
Sunday, 23.04.2017
14:00

Stvarno je sramno sudjenje bilo. Sudije kod nas uglavnom podjednako kradu i za zvezdu i za partizan. Ali su ove sezone zvezdi doneli mnogo vise bodova.nVidno je da je partizan u ovom trenutku bolji od zvezde, tako da je i njima uz napredak ucinjena nepravda.nOcigledno je da napredak nije smeo da ne izgubi juce.

avatar
Sunday, 23.04.2017
14:52

Ne kradu podjednako sigurno.

avatar
LoleRava
Sunday, 23.04.2017
16:29

Koja je nepravda nacinjena juce zivota ti?Daj da cujem,penal cist i nama ponisten cist gol,to sto ti zelis da vidis drugacije a ne baratas cinjenicama sto se tice utakmice juce i ispadas smesan.Je su imali zicer na 0:0 sto nisu dali,a da i to je nepravda,rekli ovom sto sutira kad izadje jedan na jedan da sutira traljavo da ne bude providno.

avatar
The Real Man
Sunday, 23.04.2017
13:57

Da se ne zaboravi zadnje kolo u jesenjem delu, penal u Surdulici za 1:1, pa autogol igraca Radnika, pa izjava trenera Radnika, koji naravno dobija otkaz posle toga.

avatar
Sunday, 23.04.2017
14:52

A ni Gornji Milanovac, ono je bilo jos smesnije, a onda i Novi Sad i prelaz iz keca u dvojku posle 2:0 za domacina...

avatar
Djordje Stefanovic
Sunday, 23.04.2017
13:27
avatar
Sunday, 23.04.2017
13:06

Penal je poslednji razlog zbog kojeg bi neko bio besan na glavnog sudiju, odnosno, zbog kojeg bi trebao da bude besan, ali, svakako, i bez to jest, i mimo toga, ova reakcija bas nije prikladna, ko ce ga posle ovoga ozbiljno shvatiti:-))

avatar
Lazar Grobar
Sunday, 23.04.2017
13:15

Ko li će da shvati ovo što si ti napisao... :D

avatar
LoleRava
Sunday, 23.04.2017
14:27

Niko ne razume sustinu tvog komentara :))),a ja ne vidim sta je ovde tesko razumeti ,i ovog Poledice koji satro vodi ozbiljnu organizaciju a ovamo daje izjave na nivou srednjoskolca.

avatar
Volem Vosu
Sunday, 23.04.2017
13:49

Covece,glava me zabolela. 😂

avatar
Sunday, 23.04.2017
13:33

Penal je poslednji razlog zbog kojeg bi neko iz Napretka trebao da bude besan na glavnog sudiju, ali, svakako tj. i mimo toga, ova reakcija bas nije prikladna, ko ce ga posle ovoga ozbiljno shvatiti:-))