Teške optužbe - Radoman ruši Mažića!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 30.08.2016.
12:10
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Disciplinska komisija FSS tek treba da se pozabavi dešavanjima na meču Novi Pazar - Crvena zvezda, ali poslednje izjave pokazuju da se strasti još nisu smirile.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Utakmica 7. kola Superlige Srbije između Novog Pazara i Crvene zvezde trebalo je da bude praznik fudbala i pravi derbi meč ali se pretvorila u sve ono što nema nikakve veze sa sportom.

Mnogi su za nerede okrivili sudiju Milana Ilića iz Ćuprije koji je posle odluke da dosudi nepostojeći penal za goste izgubio sve konce i ujedno isprovocirao domaću publiku.

Jedan od fudbalskih poslednika iz Novog Pazara smatra da se iza izbora Milana Ilića za glavnog sudiju krije "kompleks" Miroslava Radomana koji želi da "uništi" Milorada Mažića.

"Mažić nije dobio priliku zbog kompleksa Miroslava Radomana. Čovek ne može da prihvati da je Mažić mnogo bolji sudija od njega i sada ga ruši svim silama. Hoće da uništi čoveka koji brani čast srpskog fudbala" kaže za "Žurnal" Ćerim Šemsović.

Dugogodišnji finansijer i funkcioner FK Novi Pazar očito smatra da Milorad Mažić nije trebalo da bude kažnjen za greške u Novom Sadu zbog kojih je skinut sa meča za koji prethodno delegiran.

Miroslav Radoman je od ove sezone zadužen za regularnost suđenja u Superligi, a Milorada Mažića sankcionisao je zbog grešaka na meču Spartak - Partizan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
i.sarajevo
Tuesday, 30.08.2016
17:42

Sad ispade kanga napravio prekrsaju,,,,,po necijim pravilima ja ako ispucam loptu mogu da udaram guram nije prekrsaju,,,,рroblem da je ispucam loptu pa nehotice odgurnuo igraca ok,,,ali ova pravilima prekrsaju ko vrata cist penal

avatar
poljskikupanjac
Tuesday, 30.08.2016
16:27

svakog kogaceni ceo svet mi rusimo da li jerec o igracu ili sudiji nebitno setimo se ramba mismo retardi

avatar
Blazer
Tuesday, 30.08.2016
15:42

Aj sad po zdravoj logici,prekid koji je trajao nekih 17-18 minuta je produžen samo 10 minuta,penal nije mogao nikako da bude,najstrožije bi bio indirektan udarac kao posledica opasne igre,taj penal je značajno promijenio stvari,pitanje je veliko da li bi Zvezda došla do pobjede da nije bilo tog penala i vodstva,jer svi znamo kakav je NP

avatar
Capitano
Tuesday, 30.08.2016
14:18

Gospodine autore teksta, nije na tebi da pises da li je penal postojeci ili ne, vec da budes neutralan. Isto vazi i za tvoje kolege, ne zaboravite cime se bavite. Ako zelite da iznesete svoje privatno misljenje ucinite kao i svi mi ostali u odeljku za komentare.

avatar
Blazer
Tuesday, 30.08.2016
15:33

Ali zaista je nepostojeći,nema šta neutralan,kad svako ko pozna pravilnik o suđenju zna da penala nije bilo,sudija sam pa znam

avatar
Partibrejker
Tuesday, 30.08.2016
16:31

Sta znaci biti neutralan?Valjda treba da bude objektivan.Objektivno ono nikako nije penal.Kako je Sikimic naleteo na golmana,koji je bio brzi i pre dosao do lopte,tako je i kod penala igrac Pazara bio brzi a ovaj je naleteo na ispruzenu nogu kojom je ispucana lopta.

avatar
Filip MUFC
Tuesday, 30.08.2016
12:53

Zašto je penal nepostojeći?nOk, kapiram, prvi je stigao do lopte, ali se jasno vidi da ima nameru da udari igrača.Kako može stopalo da ostane u uspravnom položaju nakon ispucavanja lopte na stranu?Neko bi na to zažmurio pa ne bi svirao penal, neko bi, ali usvakom slučaju ima elemenata da se dosudi penal.

avatar
mostar54
Tuesday, 30.08.2016
13:36

Ако је први стигао до лопте и избацио је како се јасно види намера да удари играча? По здравој логици ако му је намера да удари играча онда се на лопту пажња не обраћа, зар не?

avatar
mostar54
Wednesday, 31.08.2016
13:27

Filip MUFC, као прво како знаш да нисам играо фудбал? Можда јесам...Као друго погледај снимак више пута. Моуче упућује центаршут, у том тренутку Канга је на отприлике 16 метара а Станојевић на ако 6 метара од гола. У моменту кад лопта стиже Канга је негде око 12-13 метара од гола а Станојевић на 7 и обадвојица крећу према лопти. Станојевић стиже пре и избацује лопту левом ногом. Канга не стиђе до лопте и скаче и у том скоку бива закачен левом ногом Станојевића која је у повратку у нормалан положај након избацивања лопте. О некој намери Станојевића да фаулира Кангу нема ни говора.

avatar
Filip MUFC
Tuesday, 30.08.2016
16:44

Da si igrao fudbal znao bi kakvim se sve bezobrazlucima služe.On je to namerno uradio, ali se nadao da sudija neće videti, kraj.

avatar
Don Silvio
Tuesday, 30.08.2016
14:42

Svi elementi su ok sto si napisao, osim jednog ono sto je svirano. Nije trebao biti penal jer je prvi dosao do lopte, ali je imao opasnu igru znaci vise indirekt. Inace sam zvezdas da ne pomislis da sam grobari tastatura

avatar
El Diablo
Tuesday, 30.08.2016
12:44

Aha znaci ipak je dosudjen nepostojeci penal za Zvezdu.Tako sam i mislio...

avatar
ZubA
Tuesday, 30.08.2016
13:29

Stvarno mislis da ne bi dobili tu tekmu i bez tog penala ? nPa nije nama sviran penal na kraju kada se lomi rezultat. A vamo je tako redovno bilo, cim vam ne ide eto penala eto 7 minuta jos da date gol.

avatar
El Diablo
Tuesday, 30.08.2016
18:19

Ako bude srece da nam dosude i na vecitom derbiju koji je za 2 kola.

avatar
Toti 10
Tuesday, 30.08.2016
12:17

Sumnjam da je ovo bas istina... Mazic je ozenjen Radomanovom cerkom i pre sam misljenja da ce ga Radoman podrzati nego da ce mu odmoci, a sad sto je kaznjen zbog gresaka na pomenutoj utakmici to je normalno.

avatar
Tuesday, 30.08.2016
12:43

Kojom cerkom, Brankica je Radomanova cerka? Isao sam u Gimnaziju sa Ivanom, ali ona je onda znatno mladja od Brankice...

avatar
Dr Zubac
Tuesday, 30.08.2016
16:19

Toti 10, reći ću ti ko je Radomanov zet, čisto da znaš i da ne širiš dezinformacije. Vlado Glođović!!! To je lako proverljivo, tačnije znaju svi koji su upućeniji i u fubal i u rodbinsko-fudbalske odnose. Pucaš u pravu metu. Neka neko iznese informaciju koliko sinova "moćnih" očeva, bivših poznatih sudija sudi JSL- rekordno mnogo. Milan Ilić je sin nekadašnjeg "prvoligaškog mahača" Dragiše Ilića iz Ćuprije...