Terzina fontana želja!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 29.04.2016.
09:54
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Zvezda i dalje traži pojačanja, pojavila se nova imena, jasno je da je akcenat na strancima.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Zvezdan Terzić dugo već razmišlja o pojačanjima, a prioritet je štoper. Promašaj sa Edsonom nameće hitnost u izboru novog defanzivca, kao što je poznato, alfa i omega Zvezde je gledao Migela Vitora iz PAOK.

Ali, ovaj nekadašnji fudbaler Benfike je na meti nekoliko klubova, priča se i o Olimpijakosu i čini se da Zvezda, kada je u pitanju godišnja plata nema šta da traži u nadmetanju sa "braćom" iz Pireja.

"Sportski žurnal" navodi još dva imena.

Prvo je Džonatan Kabral, igrač argentinskog Rasinga, mladi fudbaler koji je pre dve sezone ponikao za ovaj klub, u kome je i debitovao. Zvezda bi mogla da bude njegova odskočna daska za Evropu. Zovu ga "narednik" zbog autoriteta koji pokazuje na terenu.

Još jedna opcija je Žoan Tavareš, Portugalac iz Estorila koji se nije proslavio u Standardu iz Liježa, ali ovo je samo ideja, mala je šansa da se realizuje.

Zvezda prati i niz mlađih štopera iz Superlige, poput Crnomarkovića iz Javora, kao i Maraša iz Rada, ali oni bi mogli da budu investicija za budućnost, nikako neko ko će odmah zauzeti mesto u postavi.

Što se napadača tiče, Terzić je najavio da je klub spreman na veliku finansijsku žrtvu, sada se pominje Afrikanac Gounonhgbe iz Vesterloa. Ovaj reprezentativac Benina je  nekoliko godina u belgijskom fudbalu, može da igra levo i desno, kao i u špicu napada, viši je od Vieire i mogli bi da se dopunjuju.

On je na 45 mečeva za Vesterlo dao 22 gola, međutim, pitanje je da li se radi o napadaču koji bi bio garancija. Zvezdi je potreban iskusan igrač, naravno da ne postoje garancije, ali svakako neko ko je već igrao na najvišem nivou bi značio mnogo više za tim. Ipak, takve treba i platiti više.

U svakom slučaju, štoper i napadač su prioritet, Zvezda će probati i da pojača vezni red, a čeka se i desni bek, ako ode Petković. Prvi pik je bivši fudbaler crveno-belih Filip Stojković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Saturday, 30.04.2016
12:43

Po meni:Cabral ili Vitor (ne znam verujem Bozovicevom skautingu,mada me brine da ne bude novi Edson),Maras iz Rada (dobra investicija za buducnost),Filip Stojkovic (ne mogu vise da gledam onog Cvetkovica u Zvezdi),Andriju Pavlovica i jedan kreativan vezista umesto Grujica i imamo sanse za bar Ligu Evrope,pod uslovom da nikog vaznog ne prodaju pre kraja kvalifikacija),

avatar
Pedja84
Saturday, 30.04.2016
10:27

Na omotu FM16/17 Zveki Terzic

avatar
Shampi po manjini!
Friday, 29.04.2016
16:23

zvezdanotaursko kupanje u kazakstanu leto 2016te cekamo te!

avatar
Nemanja Vidic No1.
Friday, 29.04.2016
18:14

cekas ti Timok,Petah Tikvu,Samrok,Armediu,Thun,Croaciju,Filjamuntari

avatar
Shampi po manjini!
Friday, 29.04.2016
22:20

kazahtanski kairat vas najveci trepet to bi proslo leto a ti moras da se vracas neke godine u nazad da bi nasao neke klubove tamo vamo. dovoljno je reci borac iz grada odakle je zutom keva!

avatar
Shampi po manjini!
Friday, 29.04.2016
22:18
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Friday, 29.04.2016
19:23

Ako pažljivo pročitaš to što si ti napisao, onda ćeš shvatiti da po tvom komentaru ispada da si ti Kazakstanac revolte.

avatar
i.sarajevo
Friday, 29.04.2016
16:13

dali kralj ima koga da preporuci,razumije se u fudbal

avatar
Toni Kroos
Friday, 29.04.2016
12:48

Kabral mi je na FM-u uvek prva opcija kada trazim stopera za Zvezdu.. Tu su i Harold Cummings (Alajuelense) i Fabian Noguera (Banfield) koji su mozda i bolji.. Ko igra FM sa nasim timovima,eto vam provereni stoperi..

avatar
Ranko Latinović
Friday, 29.04.2016
12:16

Pogledajte Ramona Ariasa, stopera urugvajskog Defensora, bio je na pozajmici u Puebli (Meksiko), 30.juna je slobodan igrac... 23 godine, igra za reprezentaciju Urugvaja U23, brz, mnogo bolji od Lukovica i Edsona zajedno.nhttps://www.youtube.com/watch?v=tSeGk9XFGKonnAndre Filipe Alves Monteiro, nadimak Ukra, 28 godina, pozicija desnog krila (u slucaju da Katai ode), bivsi igrac Brage i Porta, trenutno igra za Rio Ave, ugovor istice na kraju ove sezone. Vrednost igraca procenjena na blizu 2 miliona €.nhttps://www.youtube.com/watch?v=9f8LxpVgpeQnnLoick Landre, stoper Lensa, bivsi igrac PSG-a, istice mu ugovor na kraju sezone, a prema francuskim medijima, ozbiljno su za ovog igraca zainteresovani Lille, Bastia i Basel. Odigrao ove sezone 21 mec u Ligue 2.nhttps://www.youtube.com/watch?v=N9lNjRL9gjonnTreba li jos?

avatar
Goran Zdravkovic
Friday, 29.04.2016
10:58

realno, Milunovic i Pavlovic vam resavaju taj problem, umesto sto bi ste davali po 800000e godisnje nekim strancima, bolje te pare dajte Cuki i Bate i resili ste problem, mada Bozovica morate na jedan kurs kod Simeonea da nauci da postavi zadnju liniju tima, jer dzabe vam sve ovo...

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Friday, 29.04.2016
10:10

Filip Stojkovic, Mrđa, jedan dobar štoper i eventualno Pavlović, a sve drugo će biti bacanje para.