Terzića čeka šestomesečna suspenzija?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 02.10.2014.
10:32
Izvor: Sportske.net

Prvi operativac FK Crvena zvezda susreće se sa oštrim sankcijama zbog prestupa koji je napravio nakon utakmice 5. kola JSL u kojoj su crveno-beli remizirali sa Napretkom u Kruševcu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Epilog dešavanja na samoj utakmici i posle duela Napretka i Crvene zvezde u okviru 5. kola Jelen Superlige mogao bi da bude poražavajuć ako se gleda iz perspektive Zvezdana Terzića.

Disciplinska komisija FSS već je kaznila Nenada Lalatovića zbog načina na koji se ponašao u završnici utakmice, dok je Sudijska komisija suspendovala arbitra Dejana Santrača bar do prolećnog dela sezone.

Kaznu za nedolično ponašanje na pomenutoj utakmici čeka još samo vršilac dužnosti generalnog sekretara FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić koji se tereti za nasilan ulazak u sudijske prostorije i verbalnog napada na arbitre.

Prema Disciplinskom pravilniku, ukoliko Disciplinska komisija usvoji navode službenih lica, Zvezdanu Treziću preti kazna zabrane obavljanja svih funkcija u fudbalu u periodu od 4 do 6 meseci!

Podsećamo da je Terzić nezadovoljan suđenjem verbalno nasrnuo na arbitre a otežavajuća okolnost u pomenutom slučaju biće ta što se u izveštaju sa utakmice navodi da je v.d. generalnog sekretara FK Crvena zvezda nasilno ušao u sudijske prostorije.

Izricanje kazne Zvezdanu Terziću trebalo bi da se dogodi tokom današnjeg dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke