Terzić zove Zahavija u pomoć

Autor: Miloš Marković
petak 10.10.2014.
09:35
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda se obratila investicionom fondu bogatog Izraelca, kome je ponuđena nekolicina fudbalera sa Marakane.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Potraga za rešenjima na finansijskom planu Zvezdu je dovela i do Pini Zahavija, Izraelcu koji je već ušao na srpsko tržište i koji je do sada već poslovao sa večitim rivalima.

Nakon Nikole Maksimovića, Zahavi je od strane zvezdana Terzića dobio ponudu da oktupi deo prava i na nekolicinu sadašnjih igrača crveno-belog tima i na taj način pomogne klubu sa Marakane u delikatnom novčanom trenutku.

Kako saznaje Sport, Terzić je već otputovao u London na sastanak sa Zahavijem. Izraelcu će biti ponuđeni Rajković, Grujić, Jović, Jovanović, Stojanović, mlade i perspektivne snage iz Zvezdine škole.

Pomenuti fudbaleri su i tokom leta privlačili pažnju iniostranih klubova, ali je Crvena zvezda odbijala interesovanja za svoje pulene. Dospele obaveze plaćanja te blokirani računi u iznosu od 2 miliona evra, primoraće rukovodstvo kluba na alternativna rešenja, kakvo je Pini Zahavi koji ima dobre poslovne veze u evropskom fudbalu.

Osim Zahavija, Zvezdin problem bi, kako je najavljeno, trebalo da reši i generalni sponzor, Gasprom, koji bi trebalo da potpiše novi ugovor sa beogradskim klubom i na Marakanu uloži dodatnih milion evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke