Terzić zove Slovence na proslavu titule!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 22.01.2015.
15:14
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić poručio je sportskim prijateljima iz Slovenije da ih očekuje na "Marakani" kada crveno-beli u maju budu slavili titulu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Drugu godinu za redom fudbaleri Crvene zvezde prvi deo priprema obavljaju u slovenačkim Termama Čatež a saradnja se pokazala kao vrlo uspešna nakon što su crveno-beli u prethodnoj sezoni osvojili titulu u domaćem šampionatu.

Predstavnici Termi Čatež zahvalili su čelnicima Crvene zvezde na saradnji i poručili da će nakon izgradnje novog fudbalskog terena sa zadovoljstvom omogućiti crveno-belima da ga svečano otvore.

Ni druga strana nije krila zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom a generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić pozvao je sportske prijatelje da u maju dođu na "Marakanu" i prisustvuju proslavi 26. titule.

"Počeli smo preliminarne razgovore i nadam se novom ugovoru, a nadam se da ćemo benefite imati i mi i oni. Zvezda se oseća prijatno u Sloveniji, a to nije ni čudno sa ovako dobrim domaćinima. Nadam se da će Terme biti naši gosti na Marakani kada budemo slavili titulu u maju, a tada možemo proslaviti i novi ugovor" rekao je Terzić.

Fudbaleri Savo Pavićević i Aleksandar Luković nisu imali nikakve zamerke na uslove koje ekipa ima u Sloveniji a obojica su poručili da sa nestrpljenjem čekaju novi dolazak u Kopar.

Crvena zvezda na polusezoni ima 6 bodova zaostatka za vodećim Partizanom što znači da će Lalatovićevi izabranici u prolećnom delu sezone imati mnogo posla kako bi odbranili titulu tako opravdali reči Zvezdana Terzića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke