Terzić u izvidnici, ''snimao'' bivše Zvezdaše!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 16.05.2016.
09:48
Izvor: Sportske.net, Sport

Rad na angažovanju pojačanja za Evropu uveliko traje u Crvenoj zvezdi, a to je bio povod još jednog odlaska generalnog direktora Zvezdana Terzića u Tursku.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Iako plej-of još uvek traje, u Crvenoj zvezdi su se u potpunosti okrenuli stvaranju još moćnijeg tima koji bi imao kvalitet da se domogne plasmana u jedno od dva ligaška takmičenja na evropskoj sceni.

Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je već poodavno najavio da će Zvezda na leto dovesti nekoliko skupih pojačanja, kako bi mogla da parira brojnim evropskim ekipama tokom leta, a i protekli vikend je proveo u potrazi za pojačanjima.

Ovoga puta, akcenat je bio stavljen na dvojicu bivših fudbalera Crvene zvezde - Gorana Čaušića i Duška Tošića, zbog kojih se Terzić ponovo obreo u Turskoj.

Podsetimo, on je u ovoj zemlji nedavno gledao Velitona i Mitrovića iz Mersina, kao i Simića iz Kajzerija, a kako prenosi današnji ''Sport'', Čaušić je prilično zanimljiv čelnicima Zvezde koji u ovom vezisti vide potencijalno pojačanje.

On ove sezone brani boje Eskišehira, koji se seli u niži rang, pa će srpski fudbaler najverovatnije promeniti sredinu, a naredni dani pokazaće da li to znači i povratak u Crvenu zvezdu, u kojoj je ponikao pre nego što je otišao u rad, a onda i u Tursku.

Isti izvor navodi da se Terzić video i sa Duškom Tošićem, štoperom Bešiktaša, ali da je zbog visine primanja koja ima u Turskoj, njegov povratak u Zvezdu u ovom trenutku teško izvodljiv, iako su crveno-belima preko potrebna pojačanja na mestu štopera.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Monday, 16.05.2016
12:50

Causica nismo potpisali, a bio je odlican! Mada ne znam koliko je sada potreban, nama treba nstoper, napadac i desni bek od startera.

avatar
Goran Zdravkovic
Monday, 16.05.2016
10:53

sve propalitete ce da gleda ali Milunovica nikako, a zasto, pa sa Belorusima nema mesetarenja, daj milionce i vodi, nema dodjes mi dodjem ti...

avatar
Tomić: Lažna legenda
Monday, 16.05.2016
13:23

Tošić je odličan štoper za naše uslove, bio bi od velike pomoći + mislim da ako Luković obavi pripreme bez povrede da će biti opet onaj stari.

avatar
dejanera2
Tuesday, 17.05.2016
00:07

O cemu ti pricas? Tosic nije dobar igrac? Pa covek igra u ligi 5x jacoj od nase i to u Besiktasu a da nije bilo podizanja ona tri prsta u Albaniji bio bi prva opcija na levom beku! Ima i 17 utakmica odigranih u reprezentaciji, igrao u Sosou, Verderu,Zvezdi, Gencerbirligiju, OFK-u, osvoio srebro sa omladincima u Holandiji a i dan danas mu je vrednost procenjena na preko 2m evra iako ima 31 godinu

avatar
Goran Zdravkovic
Monday, 16.05.2016
13:54

dobar za nasu ligu ali ne i nesto vise, a to vise je Evropa koliko sam ja shvatio... a nesto se ne secam da je taj ikada odigrao neku evropsku utakmicu pa da sa 31 godinom ima iskustva kako se predstavlja...