Terzić: "Treba nam 11.8 miliona € za licencu"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 08.01.2015.
11:22
Izvor: Sportske.net, Beta

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić govorio je danas o tekućim finansijskim problemima ali i o prelaznom roku i pojačanjima koja tek treba da stignu u Ljutice Bogdana.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Prvi radni dan na stadionu "Rajko Mitić" iskorišćen je za rezimiranje urađenog pre početka priprema i onoga što tek treba da usledi.

Premda prelazni rok zvanično još uvek nije počeo Zvezda je angažovala petoricu novih fudbalera zbog čega je generalni direktor Zvezdan Terzić izrazio zadovoljstvo.

"Zadovoljan sam, jer prelazni rok još nije ni počeo, a mi smo odradili veći deo posla. Ne želimo da ponovimo letošnje greške kada je sve to trajalo do četvrtog kola. To smo sada prevazišli" rekao je Terzić.

Na prvozivci se pojavilo 36 fudbalera a među njima je bio i novajlija Džošua Parker koji je u minulom periodu nastupao za Domžale.

"Zvezda više nije u situaciji da dovodi igrače top kvaliteta, moramo da spustimo kriterijume. Parker je najbolje što je moglo da se dovede u ovoj situaciji" istakao je Terzić.

Terzić je, takođe, kazao da će klub morati da nađe 11,8 miliona evra do 31. marta kako bi dobio licencu za takmičenje u Evropi.

"Uposlili smo sve kapacitete da rešimo probleme, jer 31. marta treba da rešimo UEFA monitoring", rekao je Terzić.

Po pitanju novih pojačanja i eventualnih odlazaka nema većih novina osim što se odustalo od dovođenja Petra Orlandića a sve su prilike da Darko Lazović ostaje u klubu do leta.

"Na putu smo da dogovorimo sve oko Krunića. Čekamo da sve rešimo sa Verenom i Sremom. Orlandića za sada nećemo dovoditi, da ne bismo ugušili Jovića. Razgovarali smo sa Darkom Lazovićem, njemu ističe ugovor na leto i velike su šanse da ostane do leta. Kovačević ima ponudu od Ajntrahta. Ne žurimo sa tom odlukom" zaključio je Terzić.

Crveno-beli su do sada angažovali Dušana Anđelkovića, Aleksandra Lukovića, Sašu Stojanovića i Džošuu Parkera dok će Nigerijac Salami najverovatnije doći na šestomesečnu pozajmicu uz opciju otkupa za 250.000 dolara.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realno nerealan-1
Thursday, 08.01.2015
15:15

Doveli pet pojačanja a nemaju za licencu hahahahhaha jebe lud normalnog :D