Terzić: "Tole je bivši, neka ga neko obavesti!"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 30.10.2014.
10:04
Izvor: Sportske.net

Vršilac dužnosti generalnog sekretara FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić poručio je da su Tomislavu Karadžiću "odbrojani dani" na mestu predsednika FSS i da je problem u tome što ga još uvek neko nije obavestio da je bivši.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/AV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/AV

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda uveliko radi na smeni Tomislava Karadžića sa mesta predsednika Fudbalskog saveza Srbije a kako trenutno stoje stvari crveno-beli prave dobru osnovu za konačni obračun sa prvim čovekom "srpske kuće fudbala".

Vršilac dužnosti generalnog sekretara FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić ponovo je otišao korak dalje u odnosu na realno stanje stvari pa je u intervjuu dnevnom listu "Informer" poručio da je Tole već sada bivši.

"Obavestite Tomislava Karadžića da on više nije predsednik FSS. To svi znaju, samo izgleda da njemu još nije rečeno. Trebalo bi valjda da mu bude jasno da je on samo formalno na toj funkciji i da su mu dani na mestu prvog čoveka Saveza odbrojani" rekao je Terzić.

Podsećamo da su zagovornici smene Tomislava Karadžića krenuli u obračun sa predsednikom FSS preko "temeljnih" organizacija "srpske kuće fudbala".

Zvezdan Terzić ubeđen je da će akcija u koju se krenulo dati rezultate pogotovu jer "niko više ne želi Tomislava Karadžića na mestu predsednika FSS".

"Radimo punom parom na teritoriji cele Srbije. Ovog puta ćemo uspeti. Pazite jednu stvar, vodu, vatru i narod niko nije zaustavio. Veliko je nezadovoljstvo vlada među ljudima, niko više ne želi Tomislava Karadžića na mestu predsednika FSS" zaključio je Terzić.

Dodajmo da su oni koji rade na smeni Tomislava Karadžića već uspeli da zadobiju podršku u Mladenovcu i Lazarevcu, kao i u Srpskoj ligi Beograd.

Naredni potez je smena predsednika FS Beograd Ratomira Babića čime bi se broj "Zvezdinih delegata" u FSS znatno povećao.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke