Terzić: "Sva dugovanja su izmirena, dobićemo licencu!"

Autor: Beta Beta
petak 13.02.2015.
18:51
Izvor: Beta

Direktor aktuelnog šampiona Srbije Zvezdan Terzić potvrdio je da je Crvena zvezda izmirala dugovanja i da će moći da registruje pojačanja koja su u klub pristigla tokom januarskog prelaznog roka.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Generalni direktor Fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić rekao je večeras za agenciju Beta da su crveno-beli izmirili sva potrebna dugovanja i da će zimska pojačanja kluba već u prvoj utakmici prolećnog dela šampionata Superlige Srbije imati pravo nastupa.

"Sve smo izmirili, sva dugovanja, dobićemo licencu. Naša pojačanja će moći da nastupaju već protiv Radničkog", rekao je Terzić agenciji Beta.

Crveno-beli su danas izmirili dugovanja, u ukupnom iznosu od 120.00 evra, prema bivšem treneru mlađih kategorija Draganu Mladenoviću, Aleksandru Jevtiću, Ljubi Nenadiću, Milošu Vesiću i Bojanu Pavloviću.

Prethodnih dana rešena su potraživanja prema Gžegožu Bronovickom i Asanteu Kotokou, a obezbeđen je i sertifikat za Džošuu Parkera.

Crvena zvezda će prvi meč prolećnog dela Superlige Srbije odigrati u Nišu protiv Radničkog.

Utakmica je prvobitno zakazana za subotu 21. februar, ali postoji mogućnost da se pomeri za ponedeljak 24, jer će se u Nišu u subotu odigrati polufinalni meč košarkaškog "Kupa Radivoja Koraća".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke