Terzić: "Puna podrška Lalatoviću"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 17.09.2014.
11:36
Izvor: Sportske.net

Prvi operativac FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić podvukao je crtu nakon svega što se dogodilo za vreme utakmice i posle meča u Kruševcu i konstatovao da su oscilacije u igri ekipe normalna pojava te da trener Nenad Lalatović ima punu podršku rukovodstva.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nakon remija bez golova u duelu Napretka i Crvene zvezde tri dana se govorilo isključivo o sudijskim greškama i reakcijama predstavnika gostujućeg kluba koji su bili nezadovoljni onim što se dogodilo u Kruševcu.

Javnost je još jednom morala da bude izmučena saopštenjima, optužbama na račun Tomislava Karadžića i upiranjima prstom u sudije da bi na kraju prvi operativac kluba iz Ljutice Bogdana Zvezdan Terzić konstatovao da život teče dalje.

"Svi smo svesni da se Zvezda protiv Napretka nije prikazala u skladu sa svojim mogućnostima. Da se neki loši koraci ne bi ponavljali odrađena je analiza urađenog, a naš trener je svestan pojedinih slabosti. Ipak, jedan remi neće uzdrmati ekipu u koju imamo poverenje i ona na čelu sa Lalatovićem ima punu podršku rukovodstva" rekao je Terzić za "Sport" tri dana nakon utakmice u Kruševcu.

Vršilac dužnosti generalnog sekretara FK Crvena zvezda podsetio je na prioritete u radu šampiona Srbije i konstatovao da svaki pojedinac mora realno da salgeda trenutnu situaciju.

"Ova Uprava je postavila tri primarna zadatka: prvi reorganizacija kluba, drugi podmlađivanje ekipe i treći odbrane titule. Treba da budemo realni. Tim je promenjen u odnosu na prošlu sezonu i jasno je da kada na scenu stupe novajlije da su oscilacije sastavni deo takmičenja. Važno je ostati smiren i kroz neke naredne poteze ojačati moral momcima, koji su se maksimalno borili za nova tri boda" zaključio je Terzić.

Fudbaleri Crvene zvezde posle pet odigranih utakmica imaju 13 osvojenih bodova i nalaze se na drugoj poziciji na tabeli sa dva boda manje od vodećeg Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke