Terzić progovorio u Božovićevom "uslovljavanju kluba"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 25.12.2016.
16:37
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić prokomentarisao je novinske natpise vezane za navodne uslove koje je Miodrag Božović postavio da bi ostao na klupi.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Jedan od detalja priče vezane za ostanak Miodraga Božovića u Crvenoj zvezdi ticao se navodnih uslova koje je aktuelni šef stručnog štaba postavio klupskim čelnicima.

Mojkovčanin je navodno svoj ostanak na klupi uslovio isplatom dugovanja igračima i članovima stručnog štaba, što je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić demantovao u izjavi za portal "Mondo".

"Nije tačno da je Božović uslovljavao klub sa bilo kakvim isplatama njemu, stručnom štabu ili igračima. Crvena zvezda isplaćuje svoje obaveze prilično redovno, uzimajući u obzir finansijske prilike u kojima egzistira i naš klub i ceo srpski sport" objasnio je Terzić.

Generalni direktor aktuelnog šampiona Srbije ne krije da postoje dugovanja prema igračima, ali tvrdi da ona nisu velika i da će uskoro biti izmirena.

"Ima ponekog duga prema igračima, pre svega prema domaćim, i to nam je prioritet koji ćemo rešavati u narednoj nedelji. Zaposlenima se duguje samo novembarska plata, a i to ćemo, nadam se, uskoro isplatiti" dodao je Terzić.

Ukoliko tvrdnje Zvezdana Terzića stoje, onda ostaje nejasno koji su bili razlozi Božovićevog nezadovoljstva, premda se govorilo o tome kako više ne može da podnese funkcionisanje u teškim uslovima i činjenici da klub ne može da planira na duže staze što se reflektuje na rezultate.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 05.01.2017
18:11

Odgovor ovom sto se potpisuje sa 70 godina v derbija ili ti Revolt ili acm jsd ili kako vec mu padne na pamet. Pokusao sam da odgovorim na tvoje komentare ali posto Sportske net ne dozvoljavaju ispod istih opciju odgovori odgovoricu ovako novim komentarom jednim i jednostavnim. Ja se ovde obracam sa svojim javnim fb profilom i pravim imenom i prezimenom a ti i slicni tebi se krijete iza 10 razlicitih imena i nadimaka,cak ste mi i slali privatne poruke na fb ti i slicni tebi ali me to uopste ne plasi i ne dotice jer da ste neke mu*onje kao sto se predstavljate u komentarima potpisali bi se sa pravim imenom i prezimenom ili bi poslali poruke na fb sa pravog profila a ne sa profila tipa baba se*a i slicno...Uostalom da ste pametni ne bi ni slali poruke nekom privatno na fb jer jedno su komentari na sportskim portalima a drugo kada nekoga kontaktirate putem fb i to zbog nekih vasih napaljenih ideala i fiks ideja...Imao sam dosta replika i komentara sa slicnima tebi onim Zeljkom Grobar,Politikom,Dragan Partizan itd na nekoliko portala kao sportska centrala itd ali kada su uveli nova pravila da se vise ne moze potpisivati sa Zeljko Grobar,Partizan Forever i slicno vec pravim imenom i prezimenom ili fb nalogom pobegli ste kao najvece pobegulje tj misevi sto i jeste...I zato jos jednom tebi i slicnima ako niste u stanju da se predstavite pravim imenom i prezimenom vec se krijete kao najvece papcine iza nekih laznih nadimaka a vredjali bi i prozivali druge bolje se i ne javljajte vec zaobidjite svaki moj komentar u buducnosti,znaci ne zelim uopste da komentarisem ni razmenjujem misljenje sa takvima...Onaj Zeljko Grobar je cak provaljivao u tudje fb profile i kacio podatke na drugim portalima o tome koliko bolesno covece! Znaci u buduce me zaobidjite i ne saljite mi replike i ne govorite mi (Osim ako se ne predstavite sa pravim imenom a ne kao fu*are se krijete) sta i kako cu da pisem to je moja licna stvar, jer isto kao sto ste vi bezobrazni i znate preko neta da maltretirate druge tako ce neko i vas da nagazi jednom,a uvek se nadje ludji od ludjeg,ko ne veruje nek' se sepuri pa ce videti i sam jednog dana...Toliko,svaka dalja rasprava je besmislena jer nemam nameru da je vodim sa si*icama punim kompleksa i sujete koji se kriju iza nekih laznih imena...

avatar
1: NAROD vo-dja klub
Tuesday, 10.01.2017
11:05

Covece, tada nisu hteli ovde da mi objave repliku, samo zbog toga sam ti je tamo poslao i ni zbog cega drugog, hteo sam da procitas to i nista vise od toga. Ovo ti nije nikakav odgovor, ali znam da ga ionako nemas, SRAM te bilo Pozz

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Saturday, 31.12.2016
19:48

* prosle godine = pretprosle sezone, cak pet klubova imalo isti broj bodova u plej-autu

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Saturday, 31.12.2016
19:42

A bolje da i ne pisem sad o tome kako ste se spasili ispadanja u kosarci i rukometu (prosle godine, ali i pre nekoliko godina kad niste bili izbaceni iz lige iako ste morali da budete jer niste igrali prvih nekoliko kola), a i u hokeju ste ispali u Drugu ligu jos pre pola veka, najbolje gledaj(te) svoje i sebe....

avatar
Povratak kralja #47
Sunday, 25.12.2016
20:26

Već mesecima pišem ovde da zvezdini domaći igrači nisu isplaćeni, Terzić mesecima predstavlja situaciju kao da su svi uredno isplaćeni, a ustvari ni stranci nisu redovno plaćeni i zato je Grof nezadovoljan. Konačno je Terzić priznao, a ko je lagao zaključite sami.

avatar
Sunday, 25.12.2016
18:11