Terzić potvrdio, Zvezda odbila ponude za dvojicu igrača!

Autor: Beta Beta
subota 09.01.2016.
18:13
Izvor: Beta

Posle transfera Marka Grujića u Liverpul, Crvena zvezda se sada okreće stvaranju moćnog tima koji će spreman dočekati kvalifikacije za Ligu šampiona.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je danas da je klub odbio ponudu da proda Vukašina Jovanovića i Aleksandra Kataija jer je finansijska situacija u klubu "stabilizovana", tako da se uprava sada koncentriše da ojača tim za evropske kvalifikacije.

Terzić
je u izjavi dostavljenoj agenciji Beta rekao da je Bordo Zvezdi nudio 2,1 miliona evra za Jovanovića, kao i 20 odsto od narednog transfera, ali da je uprava crveno-belih to odbila.

"Nije razlog u visini ponude, ne želimo ni da pričamo o ceni. Jednostavno, Vukašin Jovanović nije na prodaju i on ostaje u Crvenoj zvezdi da osvoji šampionsku titulu i pomogne svom klubu da uđe u Ligu šampiona ili Ligu Evrope", naveo je Terzić.

Zvezda je u ovom prelaznom roku prodala Liverpulu Marka Grujića za šest miliona evra, a Terzić je kazao da su transferi Jovanovića i Kataija bili rezervni plan.

"Realizacijom transfera Grujića stabilizovali smo finansijsku situaciju u klubu i nijedan igrač koji je jesenas imao značajnu minutažu nije na prodaju.

Ista je situacija i sa Aleksandrom Kataijem, jer i za njega imamo konkretnu milionsku ponudu.

Transfere Jovanovića i Kataija smo spremali kao alternativu za rešavanje finansijske situacije u slučaju da je propao transfer Grujića"
, navodi se u izjavi.

Terzić je rekao da se klub sada koncentriše na jačanje ekipe za kvalifikaciju za Ligu šampiona.

"Prošlo je vreme kada su igrači iz Crvene zvezde odlazili za sitan novac, ili raskidima arbitražne komisije na štetu kluba. Crvena zvezda i naši igrači će ponovo biti cenjeni u Evropi.

Sada nam je fokus na daljem jačanju ekipe i dovođenju kvalitetnog štopera i defanzivnog veznog igrača da bismo se na vreme spremili za kvalifikacije za Ligu šampiona",
naveo je Terzić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

23 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Monday, 11.01.2016
10:23

Daj Boze da je proslo to vrijeme, ali mi se cini da je sadasnja dobra situacija splet sretnih okolnosti i talentovanih igraca.

avatar
Burazer
Sunday, 10.01.2016
13:13

Ja sam navijac Partizana i malo me je razocaralo poslednje desavanje u mom klubu. Predsednik koji je obecao 6 miliona evra je uzeo isto toliko od igranja u LE i pobegao. Sada Partizan od velikog uspeha se bori za 5. mesto. Ali moram da priznam da je ovo sto rade ljudi iz Zvezde prava stvar. U jednom prelaznom roku prodas 1 igraca iz startnih 11 za 6 miliona dovedes 2 dobra.I tako svakog prelaznog roka. To je po meni pravi nacin fukcionisanja nasih klubova. Bar bih ja tako radio da postanem predsednik nekog od 2 nasa velika kluba. Ovo je recept za uspeh, puno srece vam zelim u grupnoj fazi naredne godine.

avatar
Serdar Života
Sunday, 10.01.2016
01:45

Trebalo je prodati ih. Imaju dobru cenu, dobre procente od prodaje. Tesko ce obojica ponoviti ovakvu polusezonu. A mogu se naci adekvatne zamene. Rendulic moze sasvim solidno da odmeni Vuleta, a Kataija mogu da odmene Srnic, Plavsic, Matos, a vraca se i Parker. Smatram da ne treba niti jednog igraca dati za dzaba. Taj Parker i Matos mogu ako dobiju minute u rotaciji da se prodaju za po 400 ili 500 hiljada u Kinu ili Azerbejdzan. A za domacu ligu, sa ovom prednoscu kvalitetniji nisu ni potrebni. Takodje raskid ugovora sa Despotovicem je bio cista glupost. Da je on sacuvan, mogao se i Vieira prodati za 2 do 3 miliona. 6 od Grujica, 2 od Vuleta, 2 od Kataija, 2 od Viere, to je vec 12 miliona. Cetvrtinu duga otplatiti. Malo li je? A evo Partizan ce da nam ugrabi Bressana ispred nosa, jer nemamo da mu damo platu, a covek je klasa od igraca.Jos je maltene dzabe, istice mu ugovor u junu. On i Le Talek su trebali tada doci, kada se raksrci ova gomila od 36 igraca i od svakog uzme makar kakva para. I onaj mali iz Krusevca, sto ga traze Belgijanci.

avatar
jv
Sunday, 10.01.2016
12:34

Ne slazem se. Vule moze biti samo bolji nego sto je sada, samim tim ce i vise vredeti. Katai nema zamene, najbolji je igrac lige, drugi strelac i prvi ili drugi asistent. Najvise novca nam moze doneti igranje u Evropi. Ako nesto pokazemo nasi ce igraci vredeti duplo. Zasto za godinu ne bi prodavali igrace po puno vecim cenama? Matosa treba cuvati, kad prodamo nekog od startera, on moze postati starter. Parkera se resiti sto pre, ako ostane moze samo pokvariti atmosferu u timu.

avatar
Ivancz
Sunday, 10.01.2016
00:20

Grobari, Zvezda u Avgustu kada se bude kvalifikovala u grupnu fazu bilo kog takmičenja, može da bira koja dva igrača želi da proda. Pored pomenutih tu su još Petković, Hugo, Ibanjez, Donald, a možda još neko izađe u prvi plan. To je po meni idealan scenario za smanjenje duga, koji je na vašu veliku žalost već manji od 40M. a ne preko 50M. kako vi to pišete u vašim komentarima. Dali iko od vas zna koliko iznosi vaš dug, čak i posle onakve zarade od igranja u LE???

avatar
MixEr
Saturday, 09.01.2016
22:09

Šteta što smo ostali bez Grujića...šteta i za klub i za igrača...takav tip igrača se retko nalazi i tek ćemo videti kad ode koliko znači ekipi...al tako je moralo da bude. Mislim da ni jedno pojačanje koje dovedemo neće biti toliko dobro da odradi sve ono što je Gruja radio. Al dobro. Njemu želim puno sreće u daljoj karijeri i da nam se vrati kao vrhunski igrač, da sa Zvezdom igra ligu šampiona. Žao mi je što naši mladi igrači moraju ovako rano da odu. Da Zvezda nije u ovolikim dugovima i da je mogla Rajkovića, Grujića, Jovića i ostale mlade igrač da zadrži bar 2-3 godine...mislim da bi se stabilizovali kao klub i igrali redovno bar LE ako ne Ligu Šampiona. Sad imamo dobar tim. Uz par pojačanja možda dođemo do šanse da upadnemo u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja što bi za nas predstavljao spas. Bilo bi stvarno lepo da je istina što kaže Terzić...samo se nadam da će napokon i Srpskom fudbalu kreuti na bolje. Svi zarađuju od istog sem nas...

avatar
Serdar Života
Sunday, 10.01.2016
01:57

Na treneru je da promeni stil i da ga iznijansira u skladu sa igracima koje ima na raspolaganju. Ja bih sve prodao, i forsirao opet neke nove klince, titula je vec osvojena. Sve tako dok se ne udje u finansijski plus. E onda se moze jurisati na LS.

avatar
MixEr
Sunday, 10.01.2016
12:54

Samo liga sampiona i to par godina uzastopno, moze da nas vrati u plus. Prvo ogromna finansijska inekcija...drugo, igraci su neuporedivo skuplji i ne bi isli za male pare iz kluba. Ovo je prvi veci transfer...od...pa ne pamtim kad smo prodali za ove pare igraca u skorije vreme. Mozda generacija Zigic i kompanija. A da smo ucesnici lige sampiona, Gruja bi otisao minimum za 11miliona. Druga stvar...posle par liga sampiona, mogli bi napokon da sacuvamo igrace u klubu duze od dve godine, a da razlog ne bude samo povreda, sto je najvaznija stvar za jedan klub.

avatar
Moja Zvezda i Srbija
Saturday, 09.01.2016
21:05

Katai i Vule su nam potrebni, a ni ponude nisu neke.

avatar
i.sarajevo
Saturday, 09.01.2016
20:55

ko to zna koce najesen igrati ls ili kvalifikacije, znamo ko sigurno nece ove godine

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Saturday, 09.01.2016
20:46

Tako je Terza, za Vuleta nista ispod 5 miliona evra, a za Kataija nista ispod 10 miliona.

avatar
Grobari Slo
Saturday, 09.01.2016
20:46

Hahahahahahaahahahh al lazes

avatar
mmmarko
Saturday, 09.01.2016
21:38

au bre pa i tebe je ponela ta lista..

avatar
Mario Žile Stajić
Saturday, 09.01.2016
20:37

Lijepo je ovo pod uslovom da je istina što Terza priča . Ja se nadam da je istina i da je došlo vreme da se zvezda vraća na staze koje su im trasirali mnogi velikani koji su branili boje ovoga kluba u prošlosti !!!

avatar
PoparaZarko
Saturday, 09.01.2016
20:05

Imaju, pa mogu.

avatar
Everton FC
Saturday, 09.01.2016
19:29

Ako Zvezda hoce da udje u LS mora dovesti igraca za obestecenje

avatar
pjer
Saturday, 09.01.2016
19:36

opet vi liga sampiona, znate li vi kakvo je to takmicenje, znate li da vi ni 1 kolo slabijeg takmicenja ispadate sa 2 poraza ...

avatar
Serdar Života
Sunday, 10.01.2016
01:53

Ne mora, moze i kvalitetan stranac sa velikom platom, kome je ugovor pri kraju. Dogovoriti sve sad sa njim, a on dolazi po isteku svog ugovora u junu. Bas bih voleo da to bude Bressan, da pokvarimo posao Partizanu, jer je u pitanju pravi majstor fudbala.

avatar
Filip Renovcevic
Saturday, 09.01.2016
21:22

Znamo. Mi smo prvi i igrali 1992. god. po grupama.

avatar
Everton FC
Saturday, 09.01.2016
20:55

Ja sam navijac Partizana

avatar
Grobari Slo
Saturday, 09.01.2016
20:47

Pa naravno da znaju sta je liga sampionakad je igraju svake godine hahahahahh zato nisu ni medju 200 na svetkoj klubskoj rang listi