Terzić potvrdio - Veliko interesovanje za Zvezdine igrače, Plavšić sve bliži Češkoj!

Autor: Darko Mitrović
subota 17.06.2017.
22:13
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Generalni direktor Crvene zvezde otkrio najnovije detalje iz aktuelne letnje pijace. Posle nekoliko pojačanja, na redu su odlasci, mada ni lista novajlija još nije zaključena.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Povezane vesti

Crvena zvezda se ozbiljno priprema za izlazak na evropsku scenu krajem juna, a tokom prelaznog roka srpski vicešampion je već angažovao Marka Gobeljića, Filipa Stojkovića, Rikardinja i Vujadina Savića. Crveno-beli su na dobrom putu da zadrže i Ričmonda Boaćija, ali u planu su i odlasci pojedinih igrača.

U intervjuu za ''Novosti'', generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić potvrdio je da se ovih dana vode pregovori u vezi potencijalnog transfera mladog reprezentativca Srđana Plavšića.

Za njega je interesovanje pokazala češka Sparta iz Praga, iako su se u medijima prethodno pominjali i škotski Seltik i švajcarski Bazel.

''Pregovaramo sa Česima, postoji ponuda. Videćemo u naredna dva dana, još to nije definitivno'', izjavio je Terzić.

Lista odlazaka tu neće biti zaključena, pošto je Terzić najavio i prodaju bar još trojice igrača iz inostranstva.

''Što se tiče stranaca, vlada veliko interesovanje za naše igrače. Videćemo, daleko je 31. avgust i finiš orelatnog roka, ali sigurno je da će otići bar trojica, možda i četvorica naših legionara. To je plan, ali, od plana do realizacije dug je put'', priznaje Terzić.

Posle Rikardinja, Zvezda je ovog leta stavila tačku na dovođenje stranaca. Ali...

''Fokusirani smo na dovođenje srpskih igrača iz inostranstva i na forsiranju mladih iz naše omladinske škole. Ne bih o imenama, nikada ne komentarišemo igrače koje nismo doveli. Jedno je sigurno, Crvena zvezda imati moćniji i kvalitetniji tim nego proletos'', poručio je Terzić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Black King
Sunday, 18.06.2017
14:18

grujic je decko operisan od fudbala jedino uspeo ovde u nasoj ligi kad mu se svi sklanjali

avatar
Taribo West
Sunday, 18.06.2017
10:05

Smešan je naslov: Beliko interesovanje za igrače Zvezde. Ima interesovanja za Plavšića i više nikog. Možda bi bilo da je pružena veća šansa Ristiću, Miloševiću, Račiću... a ne onim dedovima i promašenim strancima poput Fibela, Le Taleka, Mučea, Ruiza...

avatar
Old_school
Sunday, 18.06.2017
08:54

Koliko smo dobro igrali i koliko dobro posluje Terza, govori i to sto za Plavsu, najboljeg igraca prosle sezone, mozemo da dobijemo 1.5 mil. A nekad smo rezerviste prodavali za vise.

avatar
Penal titula
Saturday, 17.06.2017
23:44

Ajoj , dokle više ove bajke, ovoga čoveka , svakog prelaznog roka .....nDaj , za početak , da Rile ode više u taj Espanjol ....nA na kraju ....niko od njih neće niđe , već će biti , razlaz , kud koji za oprost duga ........

avatar
Saturday, 17.06.2017
22:35

Nikad ne komentarišete igrače koje niste doveli? Meleg?! Verovatno je i ostatak izjave istinit?

avatar
indija durot
Saturday, 17.06.2017
22:25

Uzecemo dve milke maksimalno i to je velika steta jer vredi puno vise.nTreba ga zadrzati bar do kraja leta a prodati ruiza ako ga iko uopste hoce..gurati ristica,plavsica,adzica,vucicevica,racica,nikolica jer sve su to potencijali za preko 5 milki poput gruje

avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 18.06.2017
07:44

Kojih crnih 5m? Pa vidis da u Srbiji jedino stagniraju cene igracima,onaj iz Barse sto su ga iz Valensije doveli,imao ocajnu sezonu,bukvalno se nije sastavio i vredi 40m,a mi da bi prodali za 3m trebamo u najmanju ruku da imamo talenta koji moze Dzerard postati. Doduse kakva nam je liga,dugo se to nece promeniti,jer Zvezda godisnje ima tipa 8 prijateljskih utakmica i na jos 12 pomognu sudije,a Partizan ima 14 prijateljskih i na 6 pomognu sudije i strani klubovi to shvatili,zato i nece da placaju. Kao sto sam i pred kraj sezone pisao za tipa Djurdjevica,momak je najbolji strelac nase lige,mlad i niko nece da da ni 4m za njega,znaci da nije posteno bio najbolji strelac.

avatar
Taribo West
Sunday, 18.06.2017
09:27

Pogotovo Vučićević koji je u martu napunio 19 godina, nema gotovo uopšte nastupe u seniorskom fudbalu, nije nikada igrao ni za jednu reprezentativnu selekciju. Grujić je npr. igrao za sve reprezentativne selekcije počev od U16. Kao devetnaestogodišnjak se već ustalio u U21 reprezentaciji, kao dvadesetogodišnjak debitovao za A selekciju, sa 19 godina je već bio ponajbolji igrač Zvezde. Ili recimo Jovetić u Partizanu koji je sa 17 godina postigao het trik protiv Zrinjskog, debitovao za A selekciju CG, sa 18 već bio najbolji igrač Partizana... Od ovih nešto možda i bude, ali od Vanje - ništa.