Terzić: "Poslednji Toletovi trzaji"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 26.12.2014.
23:59
Izvor: Sportske.net

Zakleti protivnik Tomislava Karadžića i njegovog fudbalskog delovanja poručio je da poslednja dešavanja oko Fudbalskog saveza Srbije i Zajednice Superligaša svedoče o poslednjim Toletovim trzajima.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Vodeći rukovodilac fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je u intervjuu za dnevni list "Danas" da predsednik Fudbalskog saveza Srbije odbrojava poslednje dane na toj funkciji.

"Pre tri meseca Crvena zvezda je dala rok predsedniku FS Srbije Tomislavu Karadžiću da podnese ostavku, a kada to nije učinio, kao što smo i najavili, krenuli smo u akciju. Karadžić mora da ode zato što je neuspešan i zbog katostrofalne situacije u srpskom fudbalu" rekao je Terzić.

Tekuća nedelja donela je prepucavanja na relaciji Tomislav Karadžić - FK Novi Pazar (Rasim Ljajić) a Terzić tvrdi da su dešavanja vezano za izvor novog predsednika Zajednice pokazatelj poslenjih Toletovih trzaja.

"Ovo što radi, nakon što njegov kandidat nije prošao u Zajednici je ružno i to su njegovi poslednji trzaji. Ko je on da ne poštuju demokratske odluke 16 superligaša i da se stavlja iznad svih klubova. Nisu drugi zvali političare nego baš Karadžić" ističe Terzić.

Generalni dirketor Crvene zvezde nije propustio priliku da objasni kako srdačno pozdravljanje sa Karadžićem na nedavnoj svečanosti koju je upriličio FSS samo predstavlja odraz njegove kulture.

"Ne nedavnoj svečanosti FSS, srdačno sam se pozdravio s njim. Iako smo na suprotnim stranama, ipak smo civilizovani ljudi" objašnjava Terzić.

Tomislav Karadžić će na poziciji predsednika FSS ostati najmanje još deset meseci pošto sednica na kojoj bi se raspravljalo o poverenju prvom čoveku "srpske kuće fudbala" ne može biti zakazana pre novembra meseca 2015. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke