Terzić pokrenuo novu temu - Gde bi Barsa i Real bili sa budžetom od 10 miliona?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 09.02.2017.
10:15
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Da li bi bili na nivou današnje Zvezde, ili...?

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Generalni direktor Crvene zvezde ne želi da podleže euforiji u javnosti, nastaloj posle odličnih igara Zvezdnih košarkaša u Evroligi i ponavlja da su bilo kakva poređenja na relaciji fudbal - košarka, jednostavno neumesna.

Pre nekoliko dana stekao se utisak da bi čak moglo da dođe i do polemike na relaciji Zvezdan Terzić - Nebojša Čović, ali u jučerašnjem razgovoru sa novinarima, Terzić je objasnio da je bio pogrešno interpretiran.

''Opet su neke izjave izvučene iz konteksta, i mislim da je Nebojša Čović dao korektnu izajvu na kraju. Rekao je da ne treba upoređivati fudbalski i košarkaški klub. I to nema veze sa Terzićem ili Čovićem, ta poređenja nisu u redu.

A sve zbog vašeg pitanja od pre par dana, kada ste pitali Miodraga Božovića kada će fudbalski klub imati iste rezultate kao košarkaški, a Božović vam je odgovorio kako je odgovorio, ne želeći ni da se bavi takvim pitanjima. Na to sam se nadovezao i rekao da su neprimerena takva pitanja jer su zlonamerna po fudbalski klub''
, izjavio je Terzić.

On ističe da ni košarkaška reprezentacija nema rezultate kao vaterpolo reprezentacija, na primer, što je još jedan primer u prilog njegovoj tvrdnji da ne treba praviti nerealna poređenja.

''Ni fudbalska reprezentacija Srbije nikada neće imati rezultate, nikada, kao vaterpolo reprezentacija. I pitanje nije na mestu. Ne treba upoređivati ni vaterpolo i košarku, ni košarku i fudbal. Drag nam je svaki uspeh koji postižu svi iz Crvene zvezde, i košarkaši, kao i vaterpolosti pre par godina.

Kada će rezultati biti kao u košarkaškom klubu? Nikada. Nikada Crvena zvezda neće moći da uđe među 16 ili 8 klubova u Ligi šampiona, to je nerealna priča''
, naglašava Terzić.

Generalni direktor Zvezde dalje dodaje i da su ''gluposti'' priče kako se za klub igra ''dušom, ili srcem'' i na kraju ''poentirao'' zanimljivim hipotetičkim predlogom.

''Oduzmite Barseloni i Realu budžet, svedite ih na budžet od 10 miliona i hajde da vidimo da li će biti ovakvi? Pa neće. Može da se desi jednom u 100 godina da neko poput nas napravi takav uspeh'', zaključio je Terzić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

27 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
acakosta1
Thursday, 09.02.2017
19:14

A sta bi bilo kada bi svim klubovima u nasoj ligi bilo omoguceno da se zaduze po 40mil evra i da nikom ne vracaju, nikom ne duguju, nikome ne placaju .. Pa svi klubovi u ligi bi imali bolje rezultate od dva drzavna projetka koji trose nase drzavne pare na svoje pogresne procene.. Plus klubovi po Srbije se gase zato jer im czv i partizan uzimaju igrace a ne placaju.. Klubovi sa dugovima od milion evra idu u stecaj a tih milion evra im duguju czv i partizan. A ovi duzni po 40 milona i niko ih ne gasi i plus ne umeju da prodaju te iste igrace koje su ukrali..

avatar
Crveno boja ljubavi
Saturday, 11.02.2017
01:43

Kad procitam NASE PARE najezim se! Evo da ti lepo objasnim,SVI nasi klubovi su duzni otprilike 100m eura,eto neka im damo jos 100m eura to je otprilike kao da je od svakog gradjanina uzeto SAMO 30eura! E ako dalje zelis da me ubedis da vecina lose zivi zbog tih 30eura sto im je uzeto za ceo zivot,onda nemamo o cemu pricati. Da je za 300% veca prosecna plata sto i nije neka bog zna kakva plata niko se ne bi cimao ni zasta,a ne 30eura

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 09.02.2017
17:34

Ovi navijaci Partizana sa sajta preslikane licnosti Duska Vujosevica. Kada pobede pa makar i prijateljska bila,onda su pobedili Crvenu Zvezdu,kada izgube onda su izgubili od najbogatijeg tima na svetu koji nije Zvezda vec izmisljen klub. Kada Zvezda dovede nekog malo boljeg igraca (iako u kosarci trenutno lagano imamo za tako nesto) to su drzavne pare,a kada Partizan dovede nekog malo boljeg,on je dosao iz ljubavi. Pa onda par meseci kasnije cujes predsednike KK Partizan i FK Partizan kako se na sve moguce nacine zahvaljuju premijeru i drzavi,e ovo je momenat kada detetu od 4 godine vec nesto ne bi bilo jasno,kako se sad njima zahvaljuju,a tvrde da se SAMO Zvezdi daje,a kako njih mrze? Mene samo zanima koliko ce navijaca dolaziti na utakmice KK Partizan ako 10ak godina ne uzmu titulu,ma u stvari koliko ce manje uopsteno imati navijaca kada ne budu svake godine po 3-4 pehara u 2 najjaca sporta? Zvezda je realno UBEDLJIVO NAJVECI klub u bivsoj Jugi,a usudio bih se da kazem i na Balkanu (Steaua je uz nas,a Oly i Panat nemaju ni priblizne istorijske uspehe) i kao takvi mi cemo uvek trajati i imati sa kolena na koleno da prenosimo ljubav prema Zvezdi,a kada nas dete pita zasto bas Zvezda,pustis par snimaka i odvedes 1 na stadion i sve cemu biti jasno,uostalom crveno je boja ljubavi

avatar
Čeki
Friday, 10.02.2017
23:37

Super komentar, ali oni za sve imaju opravdanje, Tudjman im usadio komplekse. Kad pobede bolji su, kad izgube visoka trava, manje srece, ali oni su i u toj tekmi bili bolji iako su pukli. Čast izuzecima.

avatar
Old_school
Thursday, 09.02.2017
16:10

Smaras bre vise. Radi svoj posao, gledaj da ne prodajes svakog igraca za koga iko ponudi nesto, a ne svaki dan da dajes izjave. Davno su rekli da manje price a vise rada donosi rezultate. Ko je isao u skolu...

avatar
Doki Daki
Thursday, 09.02.2017
13:22

Samo što Real i Barsa zaraduju od punih stadiona, igranja u Evropi, milionski ugovori od TV prava...A Zvezda? Ttoši državne pare a ništa ne zaradjuje. To se kaže dražavni parazit.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Thursday, 09.02.2017
13:07

Kakav lik hahahaha sp*da se sa navijacima Zvrzde uporno hahaha

avatar
Povratak kralja #51
Thursday, 09.02.2017
13:05

Najbolje je da sam sastaviš pitanja koja ti odgovaraju i daš odgovore, a ostalima da samo preostane da konstatuju da vas je sramota kolko vam dobro ide.

avatar
Povratak kralja #51
Thursday, 09.02.2017
12:57

Uspeh BVK Crvena zvezda Vet I KK crvena zvezda mts nisu uspesi iz SD Crvena zvezda.

avatar
Čeki
Thursday, 09.02.2017
13:32

Jesu i ti to dobro znas samo to neces da priznas.

avatar
Čeki
Thursday, 09.02.2017
13:33

A posto nisi pravnik nego neko ko veruje u Duletove reci ne upustaj se u diskusije koje ne znas i ne razumes molim te. Postedeces i sebe i nas. Ili nauci nesto pa se javljaj.

avatar
MOE28
Thursday, 09.02.2017
12:18

Pravo je pitanje kako bivsi prvak Evrope ima budzet od samo 10 milki?!?!

avatar
napred Panktizan!
Thursday, 09.02.2017
17:23

Pravo je pitanje koliko od toga odvajaju gradjani ove siromasne zemlje? Jer crvena godisnje u proseku zaradi maksimalno 2 miliona od prodaje igraca. Real i Barsa ne dobijaju ni jedan evro od drzave za razliku od crvene.

avatar
Čeki
Friday, 10.02.2017
23:31

Nije isto Spanija i Srbija, a ja sam se zalagao ko u Engleskoj da bude jer tamo (kao i u Spaniji drzava ne finansira klubova), ali jos smo mi daleko od toga.

avatar
Drkadzija
Thursday, 09.02.2017
11:57

Da pokrenem ja novu temu: Gde bi Barselona i Real bili da im je generalni direktor Zvezdan Terzic?

avatar
bagra
Thursday, 09.02.2017
13:56

Hahahhaha, ne bi bili.

avatar
reddevils
Thursday, 09.02.2017
11:53

Još kad bi im ti bio direktor gde bi im bio kraj...

avatar
Me1919
Thursday, 09.02.2017
11:41

Covek celog zivota skrece sa glavnog na sporedni,zaobilazni put :) sada drzi predavanja na neke teme,kvaliteta,kolicine novca,benefita :) Smesno.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Thursday, 09.02.2017
11:23

Терзићу не причај приче него реши проблем са Радничким. Плати за Павкова.