Terzić: "Partizanovi ljudi rukovode Savezom"

Autor: Miloš Marković
četvrtak 06.11.2014.
12:20
Izvor: Sportske.net

Nastavlja se produbljivanje odnosa između Crvene zvezde i Fudbalskog saveza Srbije.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

U intervjuu koji je dao 'Verčenjim novostima', v.d. generalnog sekretara Crvene zvezde izneo je niz zamerki na račun Saveza u kojime je jasno izneo i kritiku na račun fudbalskog kluba Partizan, čiji ljudi, prema njegovom mišljenju, rukovode savezom.

"Partizanovi kadrovi rukovode Savezom svih ovih godina i to nije slučajno.“, rekao je on, uz konkretno navođenje imena.

„Četiri ključna čoveka koji vode Savez su bliski Partizanu: Tomislav Karadžić, Zoran Laković, Ivan Ćurković i Raša Babić, Zvezde nema već sedam godina. I to je nešto što je izazvalo nezadovoljstvo u rukovodećim strukturama i nećemo se pomiriti dok se to ne promeni", ističe Terzić.

Čelnik kluba sa Marakane ističe da Crvena zvezda jednostavno mora da ima značajniju ulogu u rukovođenju savezom.

"Zvezda je najveći klub u Srbiji."

"Kao Juve u Italiji ili Real u Španiji, mora da ima značajnu ulogu u rukovođenju Savezom i to je do skora uvek i imala. Već šest, sedam godina Zvezda nema nikakvog uticaja na donošenje svih strateških odluka u srpskom fudbalu. Da li je to oko izbora selektora, mlađih selekcija, sudijskih odbora i lista, kontrolnih organa, discioplinskih komisija. Klub je potpuno marginalizovan i isključen iz rada FSS", poručio je Zvezdan Terzić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja PM 8
Friday, 07.11.2014
11:02

Laaaž! Crvena zvezda je i prethodnih 7 godina iz svojih UO imala ljude na čelu regionalnih saveza, na mesto potpredsednika FSS, na mesto predsednika ZJSL, u Sudijskoj organizaciji...pa i dalje ima Zvezdana Terzića na čelo ZJSL, Jovana Šurbatovića gensek FSB, Dušana Mrakića u Sudijskoj organizaciji, Slavišu Kokezu potpredsednika FSS...