Terzić otkrio tajnu - Zbog ovoga će Zvezda da bude šampion?

Autor: Darko Mitrović
sreda 09.09.2015.
11:29
Izvor: Sportske.net, Sport

Generalni direktor Zvezde (u ostavci) sve je ubeđeniji da će se na proleće šampionski pehar vratiti na Marakanu. Sada ima još jedan argument za tu tvrdnju!

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Zvezdan Terzić je još na samom početku sezone ustvrdio da će Crvena zvezda osvojiti titulu ove sezone, a sada, kada su se crveno-beli dodatno pojačali i kada su ušli u seriju pobeda, on sve glasnije ponavlja svoju prognozu.

Naime, Terzić je u izjavi za ''Sport'' otkrio da su čelnici kluba sa Marakane dobili od ''prijatelja'' savet da ne smenjuju trenera Miodraga Božovića ako ekipi ne krene kako se očekivalo.

I zaista, crveno-beli su ispali u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, doživeli su par kikseva i na domaćoj sceni, posle čega je usledilo nezadovoljstvo navijača, pa i ta ''ostavka'' samog Terzića. Ali...

''Zajednički prijatelji, poznavajući njegov holandski stil rada, rekli su mi da ako uspemo da ne smenimo Grofa posle pet kola, da ćemo sigurno da budemo šampioni'', otkriva Terzić.

Sledi derbi sa Partizanom, ujedno i prilika da se prednost na natebli u odnosu na ''večitog rivala'' poveća na čak osam bodova.

''Niko pred igrače ne stavlja imperativ da se pobedi Partizan, a ako uspeju, imaćemo osetnu prednost. Uspeh u derbiju donosi osam bodova prednosti, s obzirom na njihov meč manje, ali polovljenjem bodova na kraju pomalo se omalovažava učinak.

Meni je, ponavljam, bitno da sam uveren u osvajanje titule. I važnije od svega je da posle dužeg perioda imamo konkurentnu ekipu'',
optimista je Terzić.

On je izrazio i zadovoljstvo zbog ostvarenog transfera golmana Predraga Rajkovića u Makabi iz Tel Aviva, zbog produženih ugovora sa nekolicinom igrača iz Zvezdine škole i posle svega, pohvalio je i samoga sebe, kao i bivšeg trenera Lalatovića.

''Može neko da voli ili ne voli Terzića, ali da sam sposoban za ovaj posao, pokazuju činjenice. Želim da se zahvalim i treneru Lalatoviću, koji je prepoznao koncepciju, svestan da sa mladima ne može da dođe do prvog mesta'', zaključio je Terzić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ujka Vanja
Wednesday, 09.09.2015
22:18

Hahahaha kakav mag ovaj Terzic.

avatar
sundjer bob
Wednesday, 09.09.2015
21:26

Ljudi, pa ovaj covek je neunistiv!!! I u pravu je: Mozes da ga volis ili ne, ali on zna posao...

avatar
i.sarajevo
Wednesday, 09.09.2015
18:55

upravu je cinimi se

avatar
zvezdu VOLI SEKTA!
Wednesday, 09.09.2015
16:25

mrzim zvezdu ofku rad!

avatar
Wednesday, 09.09.2015
15:38

Ovaj muti opasno,zednog coveka bi preveo preko reke!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 09.09.2015
18:14

Eskimu prodao led:-D

avatar
mile strbac
Wednesday, 09.09.2015
14:37

Terzo moras po ostati ako bogda titulu da slavimo!!!

avatar
Return оf the King
Wednesday, 09.09.2015
12:55

Bicemo sampioni jer imamo najbolji tim. Na pocetku sezone nismo bili kompletni, uigrani. Da je Rajko ostao, bio bih 100% siguran da uzimamo titulu. Ovako, partizan ima sanse jer ima takodje odlican tim. Cim im dodje iz gluteusa u glavu da je Saponjic za Bozinova Mesi licno i personalno, cim Saponjic zauzme standardno mesto u prvoj postavi, partizan ce biti mnogo opasniji.