Terzić otkrio koliko stranci zarađuju u Zvezdi! Nova poruka ''Delijama''!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 03.04.2016.
13:27
Izvor: Sportske.net, glassrpske.com

Platežne mogućnosti našeg najtrofejnijeg kluba drastično su porasle u poslednjih godinu dana, ali je to i dalje daleko od onoga čemu na Marakani teže.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Tokom nedavnog boravka Crvene zvezde u Stanišićima i Bijeljini, generalni direktor kluba sa Marakane Zvezdan Terzić je govorio za ''Glas Srpske'' i tom prilikom otkrio nekoliko konkretnih detalja o aktuelnom finansijskom stanju u klubu.

Osim još jedne potvrde da je Zvezda uspela da smanji ukupna dugovanja sa 52 na 38 miliona evra, Zvezdan Terzić je otkrio i koliko danas u Crvenoj zvezdi zarađuju fudbaleri iz inostranstva.

Imajući u vidu njegove reči, zaključak je da je situacija je po tom pitanju sada mnogo povoljnija nego što je bila pre samo godinu dana.

''Prošle godine bili smo spremni da igrača platimo maksimalno 10.000 evra, a već danas naše strance plaćamo 20.000 evra.

Takvim platama ne možemo dovesti kvalitetne igrače i pobediti neki Ludogorec, koji svoje najkvalitetnije igrače plaća po milion evra'',
izjavio je Terzić.

On je dalje naglasio da Zvezda treba da se okrene budućnosti, a ne samo da gleda u trofejnu prošlost.

''Ne možemo samo da obilazimo naš muzej i budemo ponosni na istoriju i ona treba da bude putokaz jer je Zvezda nekada plaćala obeštećenja po milion, milion i po evra.

Isplatili smo sva dugovanja svim strancima i bivšim igračima, a to se reflektovalo u jednu pozitivnu priču i sada je mnogo lakše dovesti igrača u Crvenu zvezdu nego što je to bio slučaj ranije'',
poručio je Terzić.

Ipak, ono što se možda neće dopasti navijačima Crvene zvezde, to je činjenica da naš najtrofejniji klub i dalje mora da prodaje najbolje igrače.

Zbog toga je Terzić poručio pristalicama crveno-belih da ne treba da imaju nerealna očekivanja.

''Održati kostur ekipe u dužem periodu nije realno i to je navijačko neprofesionalno gledanje. Prihodi od transfera igrača su jedan od glavnih prihoda Zvezde koja, ako ne bude prodavala igrače, ne može opstati.

Uvek ćemo biti prinuđeni da prodajemo najbolje igrače jer nemamo investicioni kapital sa strane koji može da ubrizga novac u klub. Moramo umeti da igrače koje dovedemo budu kvalitetniji, a jeftiniji od ovih koje prodajemo.

Prošlog leta doveli smo Mičela Donalda, Huga Vijeiru, Luisa Ibanjeza za džabe, uz dobre plate, jer smo probili sve limite koje smo zacrtali'',
objasnio je Terzić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Monday, 04.04.2016
14:55

Za razliku od nekih mi ništa ne krijemo i nikoga ne lažemo jer uvek samo istinu kažemo.

avatar
Vanja Grubač
Monday, 04.04.2016
22:01

Udjemo u 00 pa se mažemo

avatar
bobar84c
Sunday, 03.04.2016
22:54

Samo bahato bre.

avatar
i.sarajevo
Sunday, 03.04.2016
19:12

kralj o lopovluku,nema veze sigurno nije gledao novu utakmicu jsd pa je u blokadi,,,sta mislite da je juce zvezda onako pobijedila pune novine mirkova i lopova nema veze,,,,nego pustimo povrsne ,,,cinjenica zvezda se podize nanoge mnogo brze nego sto se mislilo,,,,ko bi zamislio prije par god. kad su igraci odlazili za djabe da ce se zvezda ustabiliti i na tom polju prihodovati znacajna sredstva,,,,,samo plate stranaca u zvezdi nisu velike kad se zna da su dosli za male pare odnosno zadjabe,,,,,primjer terza rece 20000 hiljada plata puta dvanaest nista ,a sta bi bilo da se otkupio pa plata izaslo bi to milion i vise ovako podnosljivo a pogotovu sto se zna da sad mnogo vise vrijede i isplatice se,,,,terzicu naprijed

avatar
paok
Monday, 04.04.2016
07:40

Ne razumem te. Tri puta za redom na pocetku prvenstva ste napravili veliki prelaz a jos vas je golman Radnickog zaustavio i cetvrti put odbranivsi penal u 96 min. ako se secas. Ti ako volis ovog lika dobro preispitaj. Covek koji je pobegao iz zemlje zbog raznih mahinacija i drugih stvari sada vodi Zvezdu. To moze samo kod nas, ali jednom ce se i to promeniti. Cekajte samo da ode veliki vodja.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 03.04.2016
18:49

a da li mozete pobediti kairat?i donald nije dosao besplatno

avatar
El Diablo
Sunday, 03.04.2016
18:14

I da nije Terzic otkrio znali bismo koliko zaradjuju igraci Zvezde,bila je ta vest na sportske.net.

avatar
El Diablo
Sunday, 03.04.2016
18:14

A na leto ocekujmo da Zvezda probije limit za plate na pola miliona evra i jos nekoliko stranaca za dzabe.Pogotovo ako ispadne na prvom stepeniku kvalifikacija.Ovi sto ranije ispadnu tako pomeraju granicu za maksimalan iznos plate fudbalera.

avatar
1989
Sunday, 03.04.2016
17:42

Znaci od leta cemo ponovo da stvaramo novu ekipu?Brate taman se nesto kao ponadamo a ustvari prodace se i Ibanjez,Vijeira,Katai,Donald...i sta onda?

avatar
Vanja Grubač
Sunday, 03.04.2016
15:09

Samo pet stranaca to je 1,2 miliona godišnje(mada je to samo delić koji je objavljen jer je Milijaš ,recimo imao ugovor na 360 000 ),Na koju foru je smanjen dug sa ovim prilivom?Ovo je samo još jedna u nizu laži ne bi li se sakrio upliv novca od države kao onomad kad im je uplaćeno 1o miliona evra ni za šta(bilo na televiziji)

avatar
Legenda JSD
Sunday, 03.04.2016
16:45

Vecina stanovnistva Srbije je za Zvezdu, prema tome ne bi bilo cudno da nam drzava da 30 miliona. Sto da ne, kada se vecina slaze!

avatar
quitttenkse
Monday, 04.04.2016
10:34

Molim te ne zameri na sitničarenju ali na kojoj televiziji i kada? Sve crno belo zna da Zvezda kontroliše apsolutno sve poluge vlasti i dotoke novca u Srbiji (verovatno i šire) pa kako im je promakla ta slobodarska i hrabra televizija! Ako pričaš o onom insajderu koji je naprasno prekinut znaš da se ne radi samo o Zvezdi i da su svi želeli da se taj serijal prekine. Samo mala napomena, Telekom Srbija je 80% u vlasništvu r. Srbije i generalni je sponzor FK Partizan. To je nekih 150 miliona dinara iz džepa građana Srbije. Meni je i smešno i glupo da se o tome toliko raspravlja. Sviđalo se nama ili ne uprave Zvezde i Partizana su oduvek nameštale utakmice i gospodarili fudbalom i novcem sve je samo zavisilo ko kada ima bolje političke pozicije. I čemu sada ta drama, čuđenje i plakanje?

avatar
paok
Monday, 04.04.2016
07:43

Kako glupavo razmisljanje. Drzava i Partizanu i Zvezdi ne treba da da ni dinara, znaci nista. Ako hoce da im pomogne neka im skine porez recimo i to je sasvim dosta. To sto oni daju pare nisu njihove nego od ljudi koji placaju porez i druge namete.

avatar
Baxter Stockman
Sunday, 03.04.2016
14:45

Je li Zvezda opet u blokadi?

avatar
Legenda JSD
Sunday, 03.04.2016
16:46

Zvezda je prva, bezi vam 30 bodova. Hahahhahhahhahhaha

avatar
Baxter Stockman
Sunday, 03.04.2016
17:23

Sminka, sminka... Vidi te povrsinu, ali pravu istinu ne. Dug vam je verovatno presao 65 miliona.... Bezite 30 bodova!? OK. Ko se zadnji smeje najsladje se smeje. A to ce biti crno bela Srbija.

avatar
Sunday, 03.04.2016
13:53

Kako to sad ne možete ni sa ovim platama da pobedite Ludogorec, a Tole vam kriv zato što ste svake godine ostajali bez 15-ak M € od LŠ? Kako Partizan može sa manjim platama protiv Ludogoreca, i da pomoćni sudija nije signalizirao nepostojeći ofsajd verovatno bismo dobili 3:2 i prošli Ludogorec?! Šta su 5M € od Gazproma ako nisu investicioni kapital? Do juče je to bio neki tamo smešni Ludogorec, a već danas kako ste svake nove krađe sve bliži i bliži tituli sve više i više drhtite od Ludogoreca :D

avatar
Meepo
Sunday, 03.04.2016
13:50

Sad Partizan da izda saopstenje za tamo neki Ludogorec... :D