Terzić oštro o Čoviću!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 06.09.2015.
20:59
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

U susret novim izborima u klubu, sve su žešće polemike među doskorašnjim saradnicima u upravi Crvene zvezde.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Jedno od imena koje se dugo već pominje u medijima kao potencijalni predsednik FK Crvena zvezda jeste Nebojša Čović, ali se ideja njegovog izbora očigledno ne dopada generalnom direktoru ''u ostavci'' Zvezdanu Terziću.

Naime, Terzić se na tu temu ponovo oglasio u izjavi za ''Alo'', gde je Čovića još jednom označio kao odgovornog što je Zvezda prošle godine ostala bez licence za učešće u evropskim takmičenjima.

''Čović je bio potpredsednik zadužen za poslovni i finansijski deo u klubu. Rezultat njegovog rada je bio oduzaimanje UEFA licence i dug od 52 miliona evra'',
uverava Terzić, a prenosi ''Alo''.

Terzić nema dilemu da je Čović posle lošijeg starta tekuće sezone pokušao da iskoristi nezadovoljstvo navijača i već tada preuzme vođenje kluba.

A zbog čega to ne bi bio dobar izbor za Zvezdu, Terzić je objasnio na ovakav način.

''Poražavajuće je za sve zvezdaše da se za predsednika kandiduje čovek koji je prvi put pogledao fudbalsku utakmicu pre dve godine. On sam kaže da nije gledao Savićevića, Piksija, Pančeva, Stankovića, Vidića. Nije gledao na našem stadionu ni Real, Milan, Bajern iz Minhena... Toliko o stručnosti i zvezdaškim emocijama'', ističe Terzić i dodaje da on sam želi da iz Zvezde ode kao ''pobednik''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Srbija voli Zvezdu
Monday, 07.09.2015
19:26

Nasao se partizan u teskoj situaciji jer naucio da mu drzava bude bankomat.

avatar
Marko1985
Monday, 07.09.2015
14:54

Kada ce na videlo izaci imena ko je napravio dug u kk zvezdi, ko su ta lica koja su uzimala, sve se stisalo zato sto su ta lica bitni ljudi i funkcioneri. Ali me cudi da vi kao navijaci zvezde, da vas vise ne zanima ko je napravio dug i napravio 10 godina nesrece, zato sto sada poslujete dobro, klub igra euroligu, dovodite amerikance. Nema vise nikakvih pitanja sad vam je dobro e zbog toga velike su sanse da klub opet dodje u tu situaciju.

avatar
Don Silvio
Sunday, 06.09.2015
23:10

Zemljo otvori se... Ako cemo iskreno nama i trebaneko ko nikad nije gledao fudbal, ali zato treba da zna kako se vodi jedno preduzece i da se razumije u ekonomiju i da nije pod uticajem raznih menadzera, da nije korumpiran. Na celo kluba treba da dodje menadzer koji zna svoj posao a ne neko ko gleda fudbal ili neka sportska legenda koja o menadzmentu nema pojma

avatar
pjer
Sunday, 06.09.2015
21:50

vidim bice ovo zanimljivo

avatar
Stefan Nikolic_fb
Sunday, 06.09.2015
21:27

sine moj ali je kk zvezdu vratio u zivot, mozda kao politicar jeste odvratan ali je dobar menadzer

avatar
ujka Vanja
Sunday, 06.09.2015
22:39

Nije on nego drzava,drzava vam je spasila kosarkaski klub.

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Monday, 07.09.2015
10:51

Nije drzava nego ti

avatar
Sunday, 06.09.2015
21:23

Човић је успео у КК ЦЗ зато што је тамо поштено располагао са парама од државе, а не као претходне гарнитуре које су је задужиле за 14мил. Тамо је имао простора да замрзне праву ЦЗ и да у њено име игра са другим субјектом док се прави клуб не раздужи. И колико сам чуо, раздужио се. Док је у ФК ситуација много сложенија и ништа од тога што се радило у КК, сем коришћења државе као банкомата не може да се примени. Јер је ФК ЦЗ власник стадиона који је под хипотекама и када би се урадило исто (замрзавање и играње са другим клубом под именом ЦЗ) аутоматски би се активирале хипотеке и сам стадион и све око њега би отишло на добош, да би се намирили повериоци (кредитори тј. банке).

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Sunday, 06.09.2015
22:00

Zar nisu i pre drzavne pare bile?dogovorite se vise,kakve crne drzavne pare,dobili ste sto puta vise

avatar
Srbija voli Zvezdu
Sunday, 06.09.2015
22:19

Drzavne pare su oduvek odlazile u KK partizan.

avatar
EDO
Sunday, 06.09.2015
21:15

Nemoj tako o vasem spasitelju,ubedacices delije pa ce bojkotovati kosarku ko nekad..