Terzić - Nije Koperfild, ali jeste ''fudbalski čarobnjak''!?

Autor: Darko Mitrović
subota 21.06.2014.
11:53
Izvor: Sportske.net, Sport

Posle hvalospeva koje je dobio od strane doskorašnjeg treenera OFK Beograda Zlatka Krmpotića, Zvezdan Terzić će imati i obavezu više da Crvenu zvezdu u što kraćem vremenskom roku izvuče iz krize.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Zvezdan Terzić je po imenovanju na mesto generalnog sekretara Crvene zvezde poručio da ''nije Dejvid Koperfild'', ali i da će učiniti sve da klub sa Marakane što pre dovede na ''staze stare slave''.

Naravno, tek se očekuje kompletna promena rukovodećeg kadra u Zvezdi, a od aktuelnih čelnika, izgleda da će ostati jedino Slaviša Kokeza.

Ali, u međuvremenu su na Terzićevu adresu stigle brojne pohvale od strane njegovog prijatelja i dosadašnjeg trenera OFK Beograda Zlatka Krmpotića.

On je u izjavi za ''Sport'' izrazio uverenje da je Zvezdan Terzić ''spas za Crvenu zvezdu'' i ne sumnja da će to tako i biti.

''Znam ga u dušu, takav organizator ne postoji u našem fudbalu! Terzić je fudbalski čarobnjak i sa njim će velika Zvezdina kriza biti prevaziđena. On je Zvezdin siguran spas'', poručio je Krmpotić, koji je tokom igračke karijere branio boje Crvene zvezde.

Dakle, ako je verovati Krmpotiću, Zvezda nije dobila Koperfilda, već pravog fudbalskog ''čarobnjaka''. Još samo da Terzić to i potvrdi...





Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke