Terzić neće u FSS, zanima ga samo Zvezda i Liga šampiona!

Autor: Darko Mitrović
utorak 19.01.2016.
18:02
Izvor: Sportske.net, Ilustrovana politika

Crvena zvezda grabi ka osvajanju šampionske titule i tom cilju je veoma blizu, posle ogromne bodovne zalihe koju je uspela da stekne tokom jeseni. Liga šampiona je sledeći cilj, mada Zvezdan Terzić uverava da bi bio zadovoljan i plasmanom u Ligu Evrope.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

U jeku priprema fudbalera Crvene zvezde za drugi deo sezone, generalni direktor kluba Zvezdan Terzić dao je intervju ''Ilustrovanoj politici'', koji je izazvao veliku pažnju javnosti.

Pre svega, Terzić je i definitivno potvrdio da je njegovo razmišljanje o ostavci i želja za povlačenjem iz uprave kluba sada već prošlost i da je sve snage usmerio ka ostvarivanju glavnih ciljeva u tekućoj godini, a to su šampionska titula na domaćoj sceni, a onda i plasman u Ligu šampiona.

''Moram, ipak, da istaknem da bismo u krajnjem slučaju bili zadovoljni i igranjem u Ligi Evrope, jer je UEFA strahovito podigla bonuse za ovo takmičenje. Ipak, Zvezda je veliki klub i normalno je da svi želimo da san o Ligi šampiona pretvorimo u javu'', poručio je Terzić.

On je odbacio spekulacije da bi mogao da se vrati u FSS, kao i one da navijači Zvezde utiču na upravljanje klubom.

''Za godinu i po dana, koliko sam ja u klubu, 'Delije' nikada nisu pokazale čak ni želju da odlučuju i rukovode Crvenom zvezdom. Navijači imaju neke svoje, opšte principe, od kojih ne odstupaju i ja to poštujem'', naglasio je Terzić.

Generalni direktor Crvene zvezde je podsetio i na projekat ''Pet Zvezdinih bisera'', čiji transferi bi značajno trebalo da oporave klupske finansije, što se već potvrdilo na primerima Marka Grujića, koji je za šest miliona evra prodat Liverpulu i golmana Predraga Rajkovića, koji je za tri miliona letos otišao u Makabi iz Tel Aviva.

Otkrio je i koliko će Zvezda zaraditi na Luki Joviću.

Na kraju, Zvezdan Terzić je bez okolišanja prokomentarisao podršku koju klub ima od strane predsednika Vlade Srbije i javno mu zahvalio na tome.

''On je u najvećoj meri doprineo da ruski 'Gasprom' produži ugovor o sponzortstvu na još tri godine i ta je pomoć, zacelo, izuzetna. Nama je drago da premijer Srbije navija za Crvenu zvezdu i što imamo njegovu podršku.

Nama te priče ne smetaju, naprotiv, i ja mu se u ime armije navijača Zvezde javno zahvaljujem''
, zaključio je Terzić, uz konstataciju da je premijer uticao da i on i trener Božović dođu na Marakanu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak