Terzić - Kako naći milione?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 27.11.2015.
09:19
Izvor: Sportske.net, Sport

Približava se ono što je označeno kao "dan D" za Zvezdu. Kakav je plan kluba?

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Zvezda preživljava i to nije tajna.

Naime, crveno-beli nekako drže glavu iznad vode, ali kasa jehronično prazna, a miran san, kako kaže Zvezdan Terzić ima icenu.

On je "Sportu" otkrio da bi 3 miliona evra značila i mirnu zimu zaklub sa "Marakane" kome se smeši titula. Ali, trofej sam po sebineće značiti ništa, ako ne budu bili u prilici da napadnu ulazak ugrupnu fazu Lige šampiona, ili eventualno Lige Evrope.

Prvo "prolazno" vreme je kraj šampionata.

"Potrebno nam je milion evra da isplatimo igrače, da zadovoljni oduna odmor i pojave se 12. januara na pripremama bez problema", rekaoje "Sportu" Terzić.

U klubu pokušavaju da pronađu rešenje, kredit to nije, a jedinorealno je da bude prodat Grujić i to polusezonu pre nego štonapusti Zvezdu. Njegova je poslednja, ali realnost je da on jedinomože da napuni klupsku kasu.

Jer, pomenutih milion evra su tek početak.

Naime, list otkriva da je osim dugova prema sadašnjem igračkomkadru, sledeći korak izmirivanje obaveza prema nekadašnjimfudbalerima. U pitanju je više od milion evra, reprogrami supotpisani, ali se moraju poštovati, od ovoga direktno zavisievropska licenca.

Uz to, za transfere, odnosno obeštećenja klubovima Zvezda dugujeviše od pola miliona, a i zaposleni u klubu bi trebalo da dobijumakar deo onoga što im pripada, oko 300 000 evra.

Dakle, tri miliona su "bronhi" za Crvenu zvezdu, suma koju može dapokrije samo Grujićev transfer.

Ponuda ima i za Jovanovića i Kataija, ali to nije ni blizu pomenutesume, uz to, njih Zvezda, ako budu prodati, ne može da zadrži doleta, i tokom leta. Trener Božović bi dodatnom selekcijom trebaloda dobije još dva igrača u januaru, i dva na leto, što je poprocenama dovoljno da se stvori tim sposoban za kvalifikacije zaevropsku elitu.

O Zvezdinim transfer planovima čitajte ovde.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ManUtdSrbija
Saturday, 28.11.2015
03:04

Despotovica mozemo prodati Kairatu za milion sigurno, Parker, Cvetkovic, Rendulic, Andjelkovic, Stojanovic, Jovic, moze bar jos jedan milion za sve njih da se uzme, moze i milion za Jovanovica sigurno. Moramo ostaviti okosnicu tima da se bori za LS/LE, u Evropi je spas za Zvezdu! ZVEZDO ZGAZI IH SVE!!! Ps, cestitke Grobarima na pobedi Partizana, svaka cast. Nisam ocekivao sa obzirom kako lose igrate u SL. Bravo!

avatar
Moja Zvezda i Srbija
Friday, 27.11.2015
20:02

Te pare mora da se nadju na vreme.

avatar
BeliParacin
Friday, 27.11.2015
18:23

Andjelkovic i Stojanovic interesuju se klubovi za njih pa prodajte bre to sta je sa vama a

avatar
coks
Friday, 27.11.2015
14:16

Ja bih prodao Jovanovica ako vec nekoga moramo prodati, i Despotovica takodje.

avatar
Volim Partizan
Friday, 27.11.2015
13:50

Terzo sta ce ti miloni kad vi i onako zivite od slave stare?

avatar
indija durot
Friday, 27.11.2015
13:12

Najbolje je prodati Jovica jer ga i ovako ne forsiraju.Problem je sto se ne zna tacno koliko je procenata vec prodato...Kad bi od njega dobili milion i milion zajedno od Parkera,Rendulica,Stojanovica,Despotovica,Andjelkovica,Cvetkovica bilo bi ekstra...Mozda da prodamo i Petkovica a da dovedemo stojkovica...

avatar
sashki
Friday, 27.11.2015
11:58

Zaposlenima makar 300.000! nKoliku plata ima cistacica? Portir? Kuvarica?

avatar
coks
Friday, 27.11.2015
14:15

Nije to samo jedna plata vec ko zna koliko

avatar
Don Silvio
Friday, 27.11.2015
20:55

pa da imu duguju i citavu godininu usta sumljam koliko to njih ima i kolike su te plate...

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Friday, 27.11.2015
11:33

Trazi sponzore Terzicu jer svako zeli da bude deo Zvezde. Ako prodas Grujica mnogo ces oslabiti kreativnost veznog reda. Ako ga vec prodas, jedino resenje je ako na njegovo mesto dovedes malog Zdjelara.