Terzić jasan - Niko ne može da ide!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 18.06.2016.
20:04
Izvor: Sportske.net, tanjug.rs

Zvezdan Terzić je obavestio medije da niko u ovoj ekipi Crvene zvezde neće tek tako napustiti redove šampionskog tima.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda i u narednu sezonu ulazi sa visokim ambicijama, žele da se domognu jednog od dva evropska takmičenja, što će biti veoma teško.

Da bi se to postiglo neophodno je da većina ovih igrača koji se sada nalaze u redovima Miodraga Božovića ostane, uz par pojačanja koja se još očekuju do početka kvalifikacija.

Danas je bilo dosta bure kada je navodno Luis Ibanjez bio na meti istanbulskih timova Bešiktaša i Fenerbahčea, ali je definitivno da on ne ide.

"Već sam rekao, ali ako treba ponoviću, nema odlazaka. Ne može niko da ide. I to nema veze sa visinom ponude. Čuvamo šampionski tim.

Ibanjez ima ugovor do 2018. godine i veoma je važan igrač u nasem timu, i po igračkom kvalitetu i po pobedničkom karakteru. Ostaće u Zvezdi
"
, rekao je Zvezdan Terzić agenciji Tanjug.

Dakle, ovo bi moglo da znači i da Ugo Vieira neće otići, iako su pojedini portugalski mediji predvideli da će on završiti u Marseju za 2 miliona evra.

Od pojačanja čekaju se Gelor Kanga i Džon Ruiz, videćemo u kom smeru se odvijaju situacije sa njima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Saturday, 18.06.2016
22:20

Zašto ne objavljujete da je Vanja Vučićević prešao iz Čuke u Zvezdu. Inače Vanja je sin legende partizana, ali ljubav je jača od svega. Vanja dobro došao u klub koji nosiš u svom srcu i pokaži onom ljigavcu Vieiri šta su časovi ljubavi.

avatar
Iggy+Revolt
Saturday, 18.06.2016
22:18

Dolaze Guelor Kanga i Dzon Ruiz. Svi znate kakav veznjak i krilo su u pitanju, nema sta tu da se polemise. Kanga je bio nosilac igre u Rostovu, koji je bio drugi u sezoni za nama. Ruiz je igrao u Dnjepru koji je bio treci u Ukrajini, doduse kao pozamljen igrac Lila. Imaju neosporan kvalitet koji ako se na pravi nacin uklopi u Zvezdinu igru, moze da Zvezdu uz malo srece uvede u LS, eventualno u LE, zasto da ne. U pitanju su igraci koji zaista nisu dugo vremena vidjeni na ovim prostorima. Prosto, uskoro cete se upoznati sa njihovim umecem. Dakle, sami klubovi nam daju nagovestaj o kakvim igracima se radi. Uzmimo Rostov. Rostov je zavrsio na drugom mestu, iako je uz malo srece mogao da postane Sampion Rusije. Dakle, ne dolazi nam igrac iz Anzija, koje je bio 12. u sezoni iza nas, ili Gabala, koji je 3. klub Azerbejdzana, ili Enosis Eon, koji je 13. na Kipru. Ili cak iz druge nemacke lige. Uzmimo sada Dnjepar. Dnjepar je bio 3. u Ukrajini, dok je Metalurg, na primer, bio na 8. mestu. Oba igraca su u formi, nemaju iza sebe duze visemesecne pauze koje bi mogle da izazovu pad te forme, plus Kanga ima 25, a Ruiz samo 22 godine. Dakle necemo u ofanzivnom delu ekipe imati penzionere, vec igrace koji imaju sta da pokazu i koji nisu istroseni, vec zele da se izbore za ulazak u LS. Pocetkom naredne nedelje dogovori ce biti sklopljeni, samim tim uskoro slede i transferi ova dva igraca. Nadamo se skorom pojacanju u spicu, a verujem da ce biti klasa od igraca. Bice ovo lep vikend :D

avatar
Dejan Lukic
Sunday, 19.06.2016
00:35

Ti rodjeni lupas kao maxim po diviziji.... ruiz nece doci, za kangu se ne zna jos, al koliko sam cuo ni od njega nece biti nista, crvena zvezda BEOGRAD ce dovesti dva klasicna vezna igraca al ona vec u redovima ima igraca od 15 miliona dolara kojeg niste do sada (videli) i jos dvojcu koju ce prodati na poslusezoni ;) za od prilike 8 miliona :)

avatar
Iggy+Revolt
Monday, 20.06.2016
11:33

Da malo bolje pratis desavanja na fudbalskj sceni, onda bi znao zasto sam naveo klubove poput Eona, Gabale i Metalurga. Raspitaj se malo. Nema veze, ne mogu svi da ukapiraju sve. Sto se tice Kange, ali i Ruiza, ja sam apsolutno u pravu rodjeni. Videces ovih dana, a onda ocekujem da ovde priznas da sam najveci poznavalac fudbala :D

avatar
Tomić: Lažna legenda
Sunday, 19.06.2016
10:56

Razumem ja sve to, ali šta će da se desi kad u 3. kolu dobijete Olimipakos (ne daj bože) i ispadnete, pa onda u 4. kolu za LE dobijete ne znam: Monaco npr.nOnda slobodno možete da prodate zemljište... Naravno, veruj mi da neće biti srećnijeg od mene ako Zvezda uđe u LŠ, ali ne razumem šta će vam Proletanović, pored toliko igrača na sredini.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Saturday, 18.06.2016
21:52

Tako je Terza.

avatar
Meepo
Saturday, 18.06.2016
21:33

Cak ni Samuel L. Jackson?

avatar
Iggy+Revolt
Monday, 20.06.2016
11:42

Samuel mora da ide, pa makar ga odveli na silu sa Marakane :D

avatar
Tomić: Lažna legenda
Monday, 20.06.2016
16:49

Mi smo imali nesreću prošlu sezonu, 1 minuta nas delila od proleća, ako bi izborili proleće u Evropi i Živković bi potpisao novi ugovor, sve bi bilo mnogo mnogo mnogo lakše, ali evo šta je tu je, loše smo prošli na žrebu, ali favoriti smo.

avatar
Don.Mile
Saturday, 18.06.2016
21:26

sto da prodaju kad su zaradili za jednu sezonu od drzave i sponzora vise nego sto je Partizan zaradio igrajuci grupne faze LS i LE zajedno ?

avatar
Iggy+Revolt
Saturday, 18.06.2016
23:11

Drzava treba i mora da daje Zvezdi, buduci da je FK Crvena Zvezda najpopularniji klub u nasoj zemlji. I to, nisu u pitanju nijanse, vec upadljiva vecina. U skladu sa stavom vecine, drzava treba da daje novac Zvezdi. Jasno, da jasnije ne moze biti :D

avatar
Saturday, 18.06.2016
21:18

Pošteno ću reći da sam skeptičan, da nemam potpuno poverenje u Terzića, sam je doprineo formiranju negativne slike o sebi. nAli mi gode reči: NE MOŽE NIKO DA IDE. nDrugo šta mi godi je obraćanje pažnje na faktor: POBEDNIČKI MENTALITET igrača. nTreće šta mi godi je najava da će još i POJAČATI TIM. nŠta mi ne godi? Nema najave TRANSFER BOMBE a to bi bila DESETKA evropskog kalibra, eventualno ŽIVKOVIĆ koji je drugi profil igrača.nDrugo što mi ne godi je da nema najave formiranja EVROPSKOG TIMA.nU svim kombinacijama: SREĆNO!!!

avatar
Sin Dragan
Saturday, 18.06.2016
21:14

Lebac ti poljubim pa sa ovim covekom nema sale. Videce grobari tutulu 2029 godine.

avatar
Doktor Trax
Saturday, 18.06.2016
20:58

Tako je Terza nije Zvezda amaterski tim da ide kad kome padne na pamet

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Sunday, 19.06.2016
06:58

Nismo zasluzili ni sponzore tek tamo na pola sezone pa se vi niste bunili zbog toga.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Saturday, 18.06.2016
20:43

Boga mi može, Hugo Vieira. Što pre, to bolje.

avatar
kizito
Saturday, 18.06.2016
20:17

Terza nas ne bi lagao.