Terzić: "Izvinjavam se Žagubici"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 30.09.2014.
15:30
Izvor: Sportske.net

Vršilac dužnosti generalnog sekretara u FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić uputio je izvinjenje FK Žagubica i stanovništvu istoimene opštine zbog neprikladnog poređenja koje je nedavno napravio.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Prvi operativac FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić prihvatio je negativnu kritiku i poziv da se izvini FK Žagubica i stanovništvu istoimenog mesta zbog neprikladnog poređenja koje je nedavno napravio.

"Duboko se izvinjavam fudbalskom klubu iz Žagubice zbog pogrešno shvaćene komparacije koja je izrečena žargonski. Nisam imao nameru bilo koga da potcenim i ovom prilikom pozivam ljude iz FK Žagubica da nas posete na Marakani i kroz razgovor uspostavimo prijateljske odnose" rekao je Terzić za "Tanjug".

Terzić je posle duela Napretka i Crvene zvezde u kojem su sudije oštetile crveno-bele za penal poručio da "Zvezda nije Žagubica" i da zaslužuje mnogo više poštovanja.

Takva izjava izazvala je rekaciju potpredsednika opštine Žagubica koji je zatražio od Zvezdana Terzića da se izvini što je ovaj tokom dana i učinio.

Ostaje još da se vidi hoće li i Nenad Lalatović učiniti isto pošto su iz FK Crvena zvezda iz Malog Mokrog Luga njemu zamerili još jednu od komparacija u kojoj je taj klub pomenut u negativnom kontekstu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke